Aby byl návrat do školy o něco veselejší


Slova "je to tady", "škola volá", "návrat do školních lavic" budete dnes vnímat ze všech stran. Nebojte, my vás nebudeme stresovat odpočtem posledních prázdninových hodin. My vám dnes chceme předat pozitivní inspiraci a pár praktických rad.

S návratem do škol se pojí návrat svačin. Aby nedojedené neskončily v odpadkovém koši, je potřeba je dětem co nejvíce zatraktivnit a od toho tu máme naše oblíbené svačinové boxy od australské ikony b.box.

Věříme, že už je dobře znáte, proto nemá smysl je dlouze představovat. Pojďme si ale ukázat pár opravdu povedených boxíkových svačin, které děti budou jíst nejen s chutí, ale také s obrovskou radostí.  

Jakou velikost svačinového boxu zvolit pro školáka? Doporučíme tu střední. Nemusíte se bát, že bude obsahově nedostačující. Vejde se toho do něj vážně hodně. Je o poznání lehčí než velká varianta a lépe se vejde do školní aktovky. Jistě s ním budete spokojení.

Věřte nám, jakmile s nápaditými svačinami začnete, nebudete chtít už nikdy přestat :-) A aby té inspirace nebylo málo a děti byly vesele nabuzení už od snídaně, přidáváme pár tipů na jednoduché, ale totálně rozkošné snídaně se zvířátky. Tak co říkáte, zkusíte některou? 

Slíbili jsme i nějaké ty rady, že? Často se nás ptáte, jak se o svačinové krabičky b.box co nejlépe starat. Z toho důvodu jsme pro vás vytvořili mini manuál, který obsahuje veškeré potřebné informace a rovnou vám jej sem nahráváme.

Malé doporučení pro maminky, co mají děti, které špatně snáší nervozitu. První školní dny vašeho dítěte dokáží emotivně vyvážit uklidňujícící přívěsky od značky jellystone designs.

Již jsme o nich napsali informativní článek, proto doporučíme nakouknout. Článek naleznete zde

A na závěr zase trocha fajn nápadů. Tentokrát zábavný pitný režim.

Děti milují ovoce, barvy, brčka a voda jim bude chutnat víc, když do ní vložíte ovoce a pestré brčko. Kokosová voda je nejen chuťově vynikající, ale zároveň plná neuvěřitelně hodnotných látek, takže se nezdráhejte svou ratolest obdarovat chutným kokosem, který si s nadšením vypije. A smoothie... komu by dobré ovocné smoothie nechutnalo! Hrajte si s různými druhy ovoce a pokaždé svou menší verzi překvapte jinou chutí a barvou.

Z našeho sortimentu na pitný režim můžete využít naše b.box lahve na pití, které máme v různých variantách, velikostech a odstínech

Za nás ale nejvíce doporučíme Sport lahev o objemu 450 ml. Kapacita je pro školní den naprosto dostačující, lahvička je lehká a dobře se žákům drží.

Na závěr vám popřejeme, abyste si 1. školní den společně užili a zavzpomínali si na své vlastní starty školního roku. My, když si na ně vzpomeneme, tak si vybavíme obrovský boj o výběr místa v lavici :-) 

Mějte zítra krásný den!

 

SOUTĚŽ

Pojďme si rovnou zasoutěžit o 3x Sport lahev 450 ml od b.box.

Napište nám do komentářů pod tento příspěvek odpověď na soutěžní otázku:

Pamatujete si svůj úplně první školní den? Nástup do první třídy? Co si nejvíc vybavíte? :-)

Vaše soutěžní komentáře budeme postupně uveřejňovat, proto se nebojte, pokud ten svůj hned po napsání neuvidíte, je to kvůli spamové kontrole.

Soutěž ukončíme v pátek 2. 9. 2022. Výherce budeme kontaktovat zde v komentářích.

 

 

 

 

 

 

 

Ukázat všechny články

Komentáře

31. 08. 2022 Petra

Nejvíc si vybavuji jak moc se mi nechtělo 😀 probrečela jsem celé ráno myslela jsem si, že už budeme psát všechny testy. Mamka mi vysvětlila, že je ještě na to brzy tak jsem se uklidnila a první den si nakonec moc užila 😊

31. 08. 2022 Miyu

Vůbec. Vím že se mi stejně jako do školky nechtělo. Ale jinak vůbec žádná vzpomínka na základnu 🤷

31. 08. 2022 Simona

Já si pamatuju, že šíleně pršelo. A pak každý následující rok 1.9. pokaždé déšť. Ale vždy mě uklidňovali, že všem školákům prší štěstí :)

31. 08. 2022 Lucie

Z mého prvního školního dne si už nic nepamatuji, ale teď si tyto momenty užívám s mými dětmi.

31. 08. 2022 Zdenka

Nepamätám si svoj prvý deň na základnej škole, ale viem, že som sa veľmi bála. Bola som utiahnuté dieťa.

31. 08. 2022 Alena

Pamatuju si hlavně na to, že mi maminka učesala dva culíky, které jsem tak strašně nesnášela :) A celou dobu jsem se těšila, až přijdu domů a sundám si je. Ale jinak jsem se vždy do školy těšila, první září jsem nikdy nemohla dospat. Vypadá to, že syn je po mě a školu si moc užívá.

31. 08. 2022 Martina

Vůbec si nepamatuji nástup do první třídy, ale snad jsem se tam těšila víc než do skolky, protože ve školce, co si pamatuji, že jsem hodně brečela a utikala oknem, dveřma pryč ze školky, musela se kvůli mě zamykat školka 😄

31. 08. 2022 Kateřina

Pamatuju si na mírný chaos (moc dětí v jednu chvíli) a že pro mě bylo vše tak velké a nové. Hlavně ty dlouhé školské chodby.

31. 08. 2022 Monika Š.

Už je to pár let, co jsem nastoupila do první třídy, psal se rok 1994 😁 ale z fotek, co máme je vidět, že jsem se do školy těšila. Měla jsem krásnou aktovku (takovou tu klasickou plastovou...) s Minnie a myslím, že ji máme ještě doma schovanou.

31. 08. 2022 Šárka Gruberová

Já si na svůj první den moc nepamatuji. 🙈 Pamatuji si jen to, že jsem se určitě těšila a měla jsem obrovský kornout, který byl větší než já. 😂 Aktovku jsem měla klasickou byla na ní Ariel.

31. 08. 2022 Zuzana Váňová

Pamatuju si, že jsem měla značku sluníčko stejně jako byla značka mojí třídy. Čekala jsem v lavici až dorazí můj parťák ze školky, kterému jsem už držela místo. Rodiče stáli podél zdi a oken. A na boční tabuli byly už napsané slabiky "ma mi me" atd. Pamatuju si ten stres, když spolužák je uměl už přečíst a já ne. Myslela jsem, že se to nikdy nenaučím 😄

04. 09. 2022 www.mimmo.cz

Dobrý den, gratulujeme k výhře! Spojte se s námi prosím na e-mailu marketing@mimmo.cz, kde se domluvíme na jejím předání :-)

31. 08. 2022 Petra Slavíková

Moc si toho nepamatuji, ale vím že jsem se hodně těšila…na něco nového po školce, změna, noví kamarádi, něco se naučím, bavilo mě to asi do 5.třídy :-))) Pak se dostavil ten pocit, který má asi každý starší školou povinný…”nemám ráda školu, nechci vstávat, zase úkoly, už bude zvonit na přestávku, hlavně ať mě nevyvolá učitelka k tabuli, už abych chodila do práce” :-) a celou základní školu mi mamka připravovala svačiny-to bylo super, protože na střední škole už jsem si musela obstarávat svačiny sama a už to nebylo takové...
Pěkný den všem :)

31. 08. 2022 Nicole

Ja si len pamätám, že som bola v strašnom strese a zároveň nahnevaná, že nie som v triede so sesternicou 🙈😀

31. 08. 2022 Aneta

Ani nevim zda jsem se tesila nebo ne, ale co vim na 100% je to, co jsem mela na sobe 😂😂

31. 08. 2022 Petra

Vůbec si ten den nepamatuji, ale pamatuji si ten pocit, že jsem šla do třídy, kde jsem nikoho neznala a místo bylo jen v první lavici.

31. 08. 2022 Klára

Já si pamatuji, že jsem byla strašně nadšená z paní učitelky a lavice 😊

31. 08. 2022 Petra

První den ve škole si pamatuju velmi dobře, protože rodiče objednali kameramanku a mám tak celý den natočený na VHS 😃 Nejvíce nadšená jsem byla z toho, že už taky chodím do školy, jako starší bratři a nemusím si doma na školu jen hrát 😊

31. 08. 2022 Silvie

Moc jsem se do školy těšila. Dokonce si i pamatuji, co jsem měla na sobě a kde jsem seděla :)

31. 08. 2022 Jiřina

Pamatuju si z toho, že mi mamka na první den ostříhala ofinu, aby mi to slušelo :)

31. 08. 2022 Zuzana

Svůj první školní den si nepamatuju, jen vím, jaký jsem na sobě měla svetřík :-) Ale zítra vedeme už našeho třetího prvňáčka

31. 08. 2022 Eliska Kubi

Kdyz jsem sla do prvni tridy, bracha sel do treti tridy ve stejne skole, takze jsem mela velkeho ochranitele a vsem na potkani to vypravela. 😆 Plus jsem diky nemu mela kamarady mezi tretakama, takze jsem byla za hvezdu. 😅😇

31. 08. 2022 Daniela

Já si pamatuji, že jsem se moc těšila. Jen jsem chodila do jiné školky, tak jsem ve třídě nikoho neznala a to mi bylo líto. No nakonec jsem si sedla vedle kluka, který měl dlouhé vlasy, takže jsme si ho spletla s holkou 🙈😀

01. 09. 2022 Adél

Já jsem se první den ve škole zajímala o to co bude na oběd dobrého a kde je jídelna 😀.

01. 09. 2022 Zdenka Z.

Do dnes mám v živej pamäti ako som strašne chcela ísť do školy už aj so školskou taškou ale doma to neprešlo, v tej dobe to ešte nebolo zvykom v prvý deň.
Takže prvý deň bol traumatický s plačom 🤣🙈
Už sa teším aké to bude s dcérkami až pôjdu do školy.

01. 09. 2022 Krtice

Pamatuji si, že jsem seděla v lavici a koukala oknem ven na mamku jak odchází. Nejvíc mi utkvěly šaty, které měla na sobě. Jinak vůbec nic.

01. 09. 2022 Alex

Pamatam si velmi dobre, bolo nas 10 tried (!) a bola som stratena v tom labyrinte chodieb a poschodi. Na lavici nas cakali skolske pomocky (zosity, ceruzky, pravitko, uhlomer...). Pacilo sa mi to. Bol tam jeden chlapec, Tomas, stale plakal ze chce naspat k mamine. Vsetci sa mu smiali comu som vtedy nerozumela. Chudak, zostalo mu to asi 3 roky - prezyvka urevany Tomas. Deti vedia byt krute.

01. 09. 2022 Vlaďka

Pamatuji si velmi dobře 🙂. Už půl roku jsem předtím doma chodila s aktovkou a hrála si na školu. Moc jsem se na ten den těšila! Jen jsem se trochu bála, abych mohla sedět se svou nejlepší kamarádkou… a dopadlo to 👍🏻.

01. 09. 2022 Veronika

Pamatuji si to velice dobře. Byli jsme 4 holky a 4 kluci. S některými nás dodnes spojuje přátelství. A jinak si i pamatuji co jsem měla na sobě a svoji první aktovku mám schovanou v garáži.

01. 09. 2022 Michaela

Pamatuji si, ze jsem se do školy těšila, ale po par dnech to už taková zábava nebyla.
Chtěla sem propadnout zpět do školky 😁

01. 09. 2022 Terka B

Pamatuju si to jako včera, nejvíc na svoji kamarádku už od školky se kterou jsem seděla v první lavici a na svoji aktovku s Mickey Mousem😊

01. 09. 2022 Verca

Muj prvni den si uz nepamatuju, preci jen je to 30 let 😂 Dcera byla loni prvnackem a nadseni velike, hlavne nova aktovka a penal do skoly 🙂

01. 09. 2022 Kateřina Vespalcová

Pamatuji si krásnou černo-růžovou aktovku se zajíčkem, jinak bohužel nic. Jooo vlastně... Nemohla jsem dospat a ten první den jsem snad poprvé v životě vstávala jako první v domě.

01. 09. 2022 Kristýna

Pamatuju si to jako vcera. Mamku sem vzbudila uz asi v 5, nemohla jsem dospat, dodatecne jsme dostala darek k narozeninam, pripravil se kornout a slo se. Chodila sem do male skoly jen s 5ti tridami, mela jsem tam 2 kamarady ze skolky. Bylo zvykem ze kazdy patak si vybral jednoho prvnaka a symbolicky prekrocil prah skoly. Byla jsem natesena oani ucitelka Kravova, teda Kralova pardon za preklep byla vazne 'super' do dnes mam trauma z vytvarky mela sem.sama 4-5 a 5, protoze jsem kresilala nahe panacky, ale jinak na to rada vzpomin. Vlastne si pamatuji i aktovku, fialova s goofym, jak ja byla zklamana ze to neni klasicka aktovka 🤣🤣🤣

04. 09. 2022 www.mimmo.cz

Dobrý den, gratulujeme k výhře! Spojte se s námi prosím na e-mailu marketing@mimmo.cz, kde se domluvíme na jejím předání :-)

01. 09. 2022 Eva R.

Vůbec si na svůj první den ve škole nepamatuji, ale na dnešní první den mé dcery ve škole si budu pamatovat už napořád.

01. 09. 2022 Simon Karl.

Přeci je to už pár let dozadu, ale pamatuji si ten veliký kornout plný dobrot! 🍦🍭🍬🍪 A taky tu klasickou aktovku s barbii, do které se sotva vešli učebnice 🎒📒🖊️ Také jsem tam měla udělanou KPZ od maminky, kde jsem měla 20kč, zavírací špendlík📌 a tkaničku. 😶
🍀

01. 09. 2022 Kristyna

Svůj první školní den si bohužel nevybavuji úplně jasně, ale vím, ze mě zajímalo s kým budu sedet v lavici (doufala jsem, ze domluva s kamarádkou platí) a jaké to bude (už budu přece “velká/dospěla”) 😂

01. 09. 2022 Markéta

Pamatuju si, že jsem si sedla do lavice a čekala na kamarádku, s kterou jsme byly domluvený, že spolu budem sedět. Ale nakonec mi zapomněla řict, že šla na jinou školu a sedla si ke mně “kamarádka” ze školky, s kterou jsme se neměly rády a já byla naštvaná, že musim sedět s ní, přitom jsem se do školy hrozně těšila.

01. 09. 2022 Monika

Ja si svuj prvni den absolutne nepamatuju!!! Dokonce nemam ani zadnou tu tradicni fotku pred tabuli! Vybavuju si jen, ze prselo a pred skolou staly pani ucitelky a mely cedule s nazvy trid a podle toho jsme si nasli svoji pani ucitelku a ona si nas potom odvedla do tridy :-) do skoly jsem se tesila :-)

01. 09. 2022 Nika

Já si ho pamatuji matně. Ale vím, že jsem byla dost nervózní a přála si, aby se mi poštěstilo sedět s nejlepší kamarádkou že školky. Naštěstí se povedlo a dobře to dopadlo. Pak ze mě opadlo velké napětí a bylo fajn :)

01. 09. 2022 Helena Mitášová

Nejvíc jsem se těšila,že všem ukážu tu bombastickou aktovku-s Mickeym:).A zároveň měla velké obavy kde a s kým budu sedět.

01. 09. 2022 Katka

To už je tak dávno, že na první školní den si nepamatuji bohužel vůbec 😟

01. 09. 2022 Monika

Pamatuji si jak stojím s taškou před školou a mám na sobě bílé punčocháče, které mne škrti a rodiče mne fotí. 😀 Myslím, že se mi tam moc nechtělo.

01. 09. 2022 Radka

Mám takový pocit, že si svůj první den spíše pamatuji díky vyprávění mé rodiny :-) Měla jsem na sobě sváteční šaty, kornout plný sladkostí a hrozně moc jsem se těšila až budu mít všechny učebnice, sešity a svůj penál :-)

01. 09. 2022 Klára

Já si vůbec nepamatuji na svůj první den, pře i jen už je to přes 30 let. Ale první dny prožívám se svými syny.

01. 09. 2022 Megi

Bohužel si na svůj první den ve škole vulbec nepamatuji. Asi bych po dlouhém hledání našla nějaké foto, ale vůbec nevím, jestli jsem se do školy těšila nebo ne :( Jen si pamatuji přesně cestu do své třídy a paní třídní učitelku :) No co…. co bylo bylo a teď už se nemůžu dočkat, až nastane první školní den těm mým dvěma miláčkům ❤️😃

01. 09. 2022 Vlasta

Na první školní den jsem se těšila, protože nás šlo hodně kamarádů z ulice do stejné třídy. A určitě si vzpomínám na svůj úžasný outfit 😂 měla jsem na sobě fialové šaty, fialovou aktovku se šmoulinkou a velkou mašli ve vlasech :-)

01. 09. 2022 Tereza

Ano, pamatuji, nemohla co jsem se dočkat... Šly se mnou rodiče. V obecním rozhlasu nám hrály písničky z pohádek. Všichni jsme se sešli na obci u přivítání a tam jsem poprvé měla strach(s kým budu sedět v lavici), jestli si najdu kamarády😉 První třída byla naprosto skvělá i paní učitelka a spolužáci, ráda na ten čas vzpomínám a doufám, že i mé dítě jednou bude.

01. 09. 2022 Lucie

Pamatuji si, jak každý žák deváté třídy měl na starost doprovodit jednoho prvňáčka a v tu dobu si pamatuju, jak mi ti deváťáci přišli hrozně velcí a dospělí. A taky jak jsme každý dostal kornout nastříkaný fixami... 📝🙃

01. 09. 2022 Klára Kubíková

Nebyl to první, ale druhý školní den: paní učitelka se zeptala, jestli už někdo umí číst. Přihlásila jsem se já a Honza. Honza byl v abecedě dřív, tak ho paní učitelka zavolala k čítance prvního. Paní učitelka: "no tak, Honzíku, čti! ". Na to Honza nechápavě: " Já čtu, ale v duchu! "😄

01. 09. 2022 Kristýna

Moc jsem se těšila, ale trochu i bála. Přesně si pamatuji, jaké jsem na sobě měla šaty a taky jak chladná byla chodba k naší třídě. A to je vše, víc už z paměti nevydoluji 😁

02. 09. 2022 Tereza

Pamatuji si krásně pokreslenou tabuli s nápisem vítáme tě. Hrozně jsme se těšila, poté jsme to oslavili s našima v restauraci dobrým obědem.

02. 09. 2022 Kristína Matani tina.matonka@seznam.cz

Moc jsem se těšila, měla jsem novou aktovku a úžasnou paní učitelku kterou jsem měla moc ráda.

02. 09. 2022 Janelias

Pamatuju si, že jsem dostala obrázek na kterém bylo 🌞 od staršího spolužáka a záložku do knížky i to, že mamka byla nějaká smutná ❤. Byli jsme venku a bylo hezké počasí. Víc si nepamatuju.

02. 09. 2022 Lucie D.

Pamatuji si to, jako by to bylo dnes. Hlavně to, co jsem měla na sobě. 🙂 Byly to tmavě modré semišové šaty a k tomu růžové lodičky, co mi koupil dědeček. ❤️ Cítila jsem se jako velká dáma, jako byla moje maminka. ❤️

02. 09. 2022 Lucie Bielikova

Pamatuji si, ze prvni den v prvni tride prselo a bylo chladno, ale i tak jsem si prosadila oblect si hezke saticky 🙂 a jak nas mamka fotila ored skolou, tak jeden sooluzak rekl: “ Bacha, fotografka!” 😀

02. 09. 2022 Lucie S.

Patuji si akorat, ze jsem se hrozne tesila!!!

02. 09. 2022 Žaneta

Pamatuju si, že jsem se těšila, moc 🤩 byli jsme skvělá parta a většina sousedi, co jsme spolu trávili všechen volny čas venku 🥳 🤩

02. 09. 2022 Míša

Jediné co si vybavuji jsou šaty, které jsem dostala a díky nim jsem se do školy těšila. No a podle fotky jsem byla krásná jen ten přední vypadlý zoubek byl při úsměvu nejvíc 🤣🙏

02. 09. 2022 Soňa Nelešovská

Nejvíc si vybavují aktovku a to jak se mi moc líbila. A jak jsem byla nadšená, že jí můžu už nosit. Jinak si nic víc bohužel nepamatuji.

02. 09. 2022 Kateřina Pokorná

Dobrý den,
já si paradoxně vybavuji spíš první den své starší sestry, který jsem obrečela, že ona už muže a já ne. Mamka to tenkrát vyřešila, že mi alespoň pořídila stejnou fotografii před školou jako starší sestře, která mi dokonce půjčila svou aktovku 😅
Ze svého poprvé si pamatuji pouze paní učitelku, že mi přišla neskutečně krásná.

02. 09. 2022 Jana Pecinova

Vybavují si jen nervozitu a taky, ze mě přišli pozdravit do třídy dva starší kamarádi a to mi hned zvedlo náladu a necítila jsem se sama.

02. 09. 2022 Irena

Já si nejvíc pamatuji svůj bílý penál se zavíráním na magnet a vevnitř voňavou růžovou gumu vypadala i voněla jako žvejda a proto si ji tak pamatuji.

02. 09. 2022 Helena

Je to už dost dávno, ale pamatuju si, že do 1.třídy jsem šla nadšená, protože se mi v srpnu narodila dlouho očekávaná sestra a já hrozně ráda a pyšně vozila kočárek a těšila jsem se, jak jí všem ukážu :-)

02. 09. 2022 Věra

Já si popravdě asi nic nepamatuji (1991) 😅🤷‍♀️

02. 09. 2022 Monika

Moc si toho nepamatuju, jen že jsem šla do první třídy s kamarádkou od sousedů a staly se z nás nejlepší kamarádky a kamarádíme spolu dodnes… i když každá žijeme v jiném městě, tak se alespoň jednou do roka vidíme a občas si napíšeme… naše přátelství trvá už přes třicet let. :)
A za rok půjde do školy moje dcera. :)

04. 09. 2022 www.mimmo.cz

Dobrý den, gratulujeme k výhře! Spojte se s námi prosím na e-mailu marketing@mimmo.cz, kde se domluvíme na jejím předání :-)

02. 09. 2022 Eva

Pamatuju si jenom svoji bilou halenku s volany a narasenou dzinovou sukni a svuj uces na mikado.

02. 09. 2022 Lya

Do první třídy jsem šla v roce 1988, pamatuju si na červenou aktovku s Včelkou Májou a taky na hodně deštivé počasí. Ve třídě mě nejvíc ohromila velká rozkládací tabule.

02. 09. 2022 Adéla St.

Pamatuju si, že mi máma nechala přes noc copánky, protože jsem chtěla vlnité vlasy, ale zase jsem si musela obléct, podle ní velmi roztomilou a slušnou, halenku s fiží 😅 jak já tu halenku nesnášela! Naštěstí jsem ještě dostala velký oranžový kornout plný dobrot, tak byl můj svět v pořádku 😀

02. 09. 2022 Pavla

Bohužel,si nepamatuji 🤔🙁,jen střípky ze zápisu.
Letos šel syn,tak jsme na to vzpomínali, ale nějak se mi to vytratilo.
Ale myslím,že on si jednou bude pamatovat,Jahodové knedlíky ,které měl dnes k obědu (velice oblíbené)😂

02. 09. 2022 Kristýna

Jak rika muj manzel se synem, ze uz jsem stara a nic si nepamatuji😅 ne, bohuzel si svuj prvni den nepamatuji, ale zaroven jsem ho zazila 2x, jelikoz jsem musela z duvodu dlouhodobe nemoci opakovat 1.tridu.

02. 09. 2022 Lucie

Svůj 1. školní den si bohužel nepamatuji 🙄z 1. Třídy si pamatuji focení s naaranžovaným kornoutem a penálem v první lavici, který byl erární pro všechny, dnes již mají všechny děti svůj 😁 další vzpomínka je na paní učitelku , která nám říkala "Milé děti, jmenuji se paní učitelka Radová, abych vám mohla řadit" 😁👌

02. 09. 2022 Zdeňka

Vybavuji si, že jsem byla hodně nervózní. Nelíbilo se mi ve školce a bála jsem se, že ani ve škole nebudu mít žádné kamarády.

02. 09. 2022 Pavel

Pamatuji si že jsem. První školní den šel. Pěšky s rodiči a se svojí ségrou dvojcetem. Měl. Jsem. Modrou aktovku se Snopikem. Byl jsem. Tehda byl. Přelom že se přestalo říkat soudruzka a začalo se říkat paní učitelka. Třídní byla paní učitelka Knapovska a seděl jsem. V první lavici jinde nebylo místo. Krásne vzpomínky

02. 09. 2022 Lucka

Pamatuji si sice jen útržky,ale pamatuju si svoji krásnou aktovku,skvělou paní učitelku a svého dlouholetého kamaráda co šel semnou take to školy.

03. 09. 2022 Kristyna

Z prvního dne si pamatuji jak jsme dostávali darecky… 2 sponky, mam je doteď 12 let 🙈😂

03. 09. 2022 Lucka s.

Z prvního dne si nepamatuji vůbec nic. Vzpomínku mám ale z toho posledního léta před školou, kdy si moje maminka donesla z porodnice ségru Zuzanku.... :) tu malou hlavičku v peřince. No je to už 36 let zpátky :) díky za vzpomínku. L.


Váš komentář