Náhradní díly b.box jsou tady!


Hurá, naše/vaše přání byla vyslyšena! Podařila se skvělá věc a nemohli jsme se dočkat, až se o ni podělíme. Právě k nám totiž přišlo několik skvělých pomocníků od značky b.box! Slibujeme, že vám usnadní den, ať už jej budete trávit doma, na výletě nebo se rozhodnete vyrazit na návštěvu. Pojďme je postupně omrknout.

Brčka jsou zdánlivě maličkostí, bez které se však v domácnosti s malými dětmi téměř neobejdeme. Ať už jsme kdekoliv, brčko pro doplnění tekutin používáme neustále. Velmi praktickou novinkou je Cestovní silikonové brčko, které lze opakovaně použít a poté jednoduše schovat do cestovní kapsičky, aby se neušpinilo. Kapsička je skladná, proto ji lehce schováte do batůžku i do kapsy.

Pokud se vám brčka vždy rychle rozutečou, určitě uvítáte Set silikonových brček. V balení jich totiž najdete hned pět včetně čistícího kartáčku! Brčka mají různé barvy, proto si je děti nebudou plést. Díky jejich transparentnosti jednoduše odhalíte jakoukoliv nečistotu.

Jestliže už se stalo a ztratilo se vám brčko k termosce či lahvi na pití, nezoufejte! I pro takovou situaci máme řešení. Stačí si vybrat z náhradních brček, stačí zvolit správnou velikost podle objemu láhve.

Ovšem u brček rozhodně nekončíme! Na náš sklad totiž dorazily také náhradní díly pro svačinové boxy, které ocení určitě ti, kteří mají doma rošťáka, co občas někde něco zapomene nebo zkrátka rozbije. Už nemusíte pořizovat celý nový box, stačí nahradit rozbitou část, ať už se jedná o zmíněnou krabičku, nebo víčko

Pokud chcete svačinovou krabičku ještě vylepšit, máme pro vás další tipy! Prvním je praktický Rozdělovač na svačinový box, kterým lehce rozdělíte větší část misky na menší. To vám umožní nachystat krásně pestrou svačinku. Tento rozdělovač padne jako ulitý do středního i velkého boxu. Rozdělovačem ale vylepšení krabičky rozhodně nekončí. Druhou vychytávkou je Náhradní rukojeť, kterou nabízíme na střední i velký box a to hned v několika krásných barvách. Stačí si vybrat a kombinovat jednotlivé kousky dle libosti!

V neposlední řadě si zaslouží pozornost Chladící vložka, kterou prodáváme hned po dvou kusech. Vložku stačí přes noc zmrazit a ráno vložit do termoobalu. Vložka v kombinaci s termoobalem udrží svačinu i oběd čerstvější a chladnější, což oceníte především v parném létě, ale také ve vytápěných místnostech bez ledničky.

Všechny novinky nám udělaly velkou radost. Věříme, že z nich budete nadšení, my tedy rozhodně jsme!

Ukázat všechny články

Komentáře

26. 01. 2023 Alex S.

velmi sa tesim, uz som kupila 2 balenia nahradnych brciek na netecucu flasu, syn je este vo veku kedy rozkuse 1 brcko za mesiac :D nahradne diely sa vzdy hodia


Váš komentář