Přivítejte s námi novou značku Melii!


Velká novinka pro všechny rodiče, kteří hledají netradiční a kvalitní dětské nádobí! Přinášíme na český trh další značku, která potěší všechny, kteří chtějí do svých kuchyňských výbav vpustit veselí, roztomilost a pestrost.

Novinkou v našem sortimentu je kanadská značka Melii, která se specializuje na výrobu dětského nádobí. Melii není jen obyčejný výrobce nádobí. Tato značka klade velký důraz na design a funkčnost svých produktů. Dětské nádobí Melii je navrženo tak, aby vyhovovalo potřebám malých dětí a zároveň bylo esteticky přitažlivé.

Nádobí a kuchyňské doplňky pro děti od Melii se vyznačují moderními pastelovými barvami a originálními motivy, které upoutají pozornost každého dítěte a z jídla udělají zábavu. Ve velké části produktů se můžeme setkat se zvířátkovými designy, které nás srdečně baví.

Zároveň je ale nadmíru praktické a bezpečné. Všechny produkty Melii jsou vyráběné z kvalitních materiálů s důrazem na vysokou odolnost vůči nárazům a snadno se čistí, což jistě ocení nejedna povinnostmi vytížená maminka.

V nabídce Melii najdete vše, co vaše dítě potřebuje pro příjemné a hravé stolování. Od svačinových boxíků a dóziček, přes mističkyhrnečky s počítadly až po příbory. Vše je navrženo tak, aby dětem vyhovovalo a podporovalo je v samostatnosti při jídle.

Tímto tě, Melii, vítáme mezi námi!

Ukázat všechny články

Komentáře

Zatím žádné komentáře


Váš komentář