Milí zákazníci, chtěli bychom vás informovat, že náš sklad bude ve státní svátek 8.5.2024 uzavřen. Objednávky vytvořené anebo s připsanou platbou  7.5. po 12:00 budou zabaleny a vyexpedovány ve čtvrtek 9.5.2024.
Děkujeme za pochopení. Tým mimmo

Nové dudlíky b.box: Přítel pro každého mrňouska!


Milé maminky,

přivítejte s námi hned na začátku roku nejnovější členy naší nabídky. Dudlíky b.box jsou více než jen obyčejné „cumlíky“, jsou to designové kousky, které spojují styl, funkčnost a komfort pro vaše nejmenší rodinné příslušníky.

Každá maminka ví, že hledání toho pravého dudlíku může být někdy pěkná věda. Ale nebojte, s b.box dudlíky jste na správné cestě! Tyto inovativní dudlíky jsou vytvořeny s láskou a pečlivostí, aby dokonale padly do malých úst a uspokojily přirozený sací reflex vašich miminek.

Co dělá dudlíky b.box tak speciálními?

1. Design pro malé objevitele

Dudlíky b.box jsou navrženy tak, aby byly nejen krásné na pohled, ale také aby podporovaly rozvoj správného skusu a zdraví zoubků. S jejich živými barvami a veselými motivy bude každé sání zábavnou zkušeností. Moderní tlumené odstíny udělají radost především maminkám, co dávají přednost minimalistickému stylu.

2. Materiály šetrné k přírodě i děťátku - Vyráběny jsou z přírodního kaučuku nebo silikonu, máme dva druhy na výběr. Produkt je bez BPA, BPS, PVC a ftalátů, což znamená, že jsou bezpečné a šetrné nejen k životnímu prostředí, ale hlavně k vašim dětem.

3. Komfort a pohodlí - Dudlíky b.box mají speciálně navržený tvar, který se snadno drží v malých ručičkách a nezatěžuje dětské dásně ani zoubky. Navíc jsou lehoučké, takže se s nimi váš mrňous bude cítit pohodlně i při delším používání.

4. Snadná údržba - Víme, že čistota je při péči o miminko alfou a omegou, proto jsou dudlíky b.box navrženy tak, aby je bylo možné snadno sterilizovat a udržovat v čistotě. To znamená méně starostí pro vás a více zdravotní bezpečnosti pro vaše děťátko.

Maminky, s dudlíky b.box se můžete těšit na klidnější noci a veselé dny. Tyto dudlíky jsou stvořené pro úsměvy vašich nejmenších a pohodu celé rodiny.

Tak proč nezkusit něco nového? :-)

 

SOUTĚŽ

Pojďme si rovnou zasoutěžit o 3x dudlík b.box dle vlastního výběru!

Napište nám do komentářů pod tento příspěvek odpověď na soutěžní otázku:

Láká vás více kaučukový nebo silikonový dudlík b.box a proč?

Vaše soutěžní komentáře budeme postupně uveřejňovat, proto se nebojte, pokud ten svůj hned po napsání neuvidíte, je to kvůli spamové kontrole.

Soutěž ukončíme v neděli 7. 1. 2024. Výherce budeme kontaktovat zde v komentářích.

 

Ukázat všechny články

Komentáře

04. 01. 2024 Jana

z přírodního kaučuku pôsoví to viac eco a flexibilne

09. 01. 2024 www.mimmo.cz

Dobrý den,
gratulujeme k výhře! Spojte se s námi prosím na e-mailu marketing@mimmo.cz, kde se domluvíme na jejím předání.

05. 01. 2024 DanaJ

Přiznám se, že je mi to jedno, zkusila bych oba.

09. 01. 2024 www.mimmo.cz

Dobrý den,
gratulujeme k výhře! Spojte se s námi prosím na e-mailu marketing@mimmo.cz, kde se domluvíme na jejím předání.

08. 01. 2024 Sar.mii.na

Lákají mě oba dva, a ten design ne naprosto úžasný, u prvního syna jsme dudlíky nepoužívali vůbec, odmítal všechny dudlíky a to jsme vyzkoušeli x druhů, teď čekáme druhého chlapečka a chci být připravená na to, že on dudlík třeba bude chtít a budu vědět, že mu nabízím kvalitní dudlík 🫶🏻

09. 01. 2024 www.mimmo.cz

Dobrý den,
gratulujeme k výhře! Spojte se s námi prosím na e-mailu marketing@mimmo.cz, kde se domluvíme na jejím předání.

09. 01. 2024 Laura Skočíková

Priznám sa,že slovo kaučukový počujem prvý raz,takže ma to určite zaujalo ale určite by sme sa potešili aspoň jednému keby sme mohli otestovať ❤

14. 02. 2024 Hanka

Vypadají opravdu úžasné hned je jdu objednat pro miminko co čekám v dubnu .


Váš komentář