Přechod na samostatné pití s b.box 360° hrnečkem


Vážené maminky, jistě znáte ten pocit, když vaše děti zkouší pít samostatně a kolem nich se rozprostírá moře rozlitého nápoje. Každá miminka si tímto obdobím prošla a někdy je to náročné. Učení na samostatné pití může být pro rodiče hotovou výzvou. b.box však jako vždy přichází s řešením, které slibuje konec mokrých nehod a rozlitých nápojů.

Řeč je o 360° netekoucím učícím hrnečku, který je novinkou v naší nabídce.

Pojďme si v bodech předvést, proč je tento produkt Excaliburem:

Design a funkčnost v jednom

Hrneček od b.box je navržen tak, aby byl maximálně uživatelsky přívětivý a zároveň elegantní. S čtyřmi moderními odstíny, mezi které patří jemné a trendy barvy, si každá maminka i její dítě najdou svého favorita. Odstíny jsou navrženy tak, aby ladily s dalšími doplňky a vybavením od b.box.

Bezpečnost a netekoucí technologie

Co z tohoto hrnečku dělá opravdu speciální produkt, je jeho 360° netekoucí technologie. Děti mohou pít z jakékoli strany, a přesto se nic nevyleje, i když se hrneček převrátí nebo ho dítě nechá ležet na boku. Tento systém nejenže šetří čas strávený s úklidem, ale také podporuje přirozený přechod od pití z lahvičky.

Materiály vhodné pro děti

Bezpečnost je vždy na prvním místě, a proto je hrneček vyroben z materiálů, které jsou bezpečné pro kontakt s potravinami a neobsahují BPA, ftaláty ani PVC. Je tak zaručeno, že při pití vaše dítě nepřijde do styku s žádnými škodlivými látkami.

Snadná údržba a použití

Čištění hrnečku je velmi jednoduché, jelikož je vhodný do myčky na nádobí (pouze horní koš) a lze ho také snadno rozebrat pro ruční mytí citlivým čistícím přípravkem, druhou variantu doporučujeme vždy spíše, zajistí vám delší životnost produktu. Ergonomický design umožňuje malým ručičkám, aby hrneček snadno uchopily a naučily se tak správnému držení při pití.

Chcete se stát testerkami této novinky?

Pak se přihlaste do našeho výběrka, které probíhá na našem Instagramu zde.

Ukázat všechny články

Komentáře

Zatím žádné komentáře


Váš komentář