Proč neladím


Proč neladím

Spolupracuji se skvělou grafičkou Bárou. Ví, co se mi líbí, a z jejích návrhů bannerů a plakátků jsem vždycky nadšená. Mám děti, které se vyznají v Instagramu, Facebooku, Pinterestu a Snapchatu (ani nevím, jak se to píše!).

Mám svůj vkus, odpovídající mému věku a mému charakteru. Líbí se mi jednoduchý design, vzdušnost, barevně sladěné věci, ale i kombinace starého nábytku s moderním. Nepodléhám módním trendům, džíny do zvonu s vysokým pasem mě nechávají chladnou a barvu rtěnky volím podle své nálady nikoli podle ročního období.

Sleduji krásné vyladěné blogy žen, obdivuji instagramové profily zahraničních maminek a chtěla bych, aby můj profil byl alespoň podobný těm barevně laděným do béžova, modra, růžova.... Bára a mé děti mi radí, jak se k tomu dopracovat. Filtry, upravit barevnost, světla, detail, jednotný vzhled obrázků... Je toho mnoho, co bych měla před uveřejněním zkontrolovat. A můj Instagram stále vypadá...no, jinak :-).

Dnes jsem na to přišla. Na procházce se psem mě uchvátilo ranní slunce prosvítající mezi stromy. Vyfotila jsem ten obrázek a chtěla se o něj podělit s vámi. Prsty se rozběhly po displeji telefonu a před odesláním do světa se zastavily. Počkat, tohle slunce prosvítající mezi stále ještě zelenými stromy nezapadá barevně do plánované koncepce mého Instagramu!

A přesto jsem fotku uveřejnila. Protože TO jsem já! To je můj skutečný život mámy, ženy, která stále něco podniká a nežije v bublině virtuálního světa. Mámy, která
nearanžuje děti a věci do perfektních pozic a klidně se vyfotí se sportovní čepicí na hlavě. Je to barevný život a takové budou i moje komentáře a fotografie na profilech, které spravuji. Žiju opravdový pestrý život se svou rodinou a barevně pestré jsou tedy i mé fotografie, které zveřejňuji.                                                            Co na tom, že celek pak nevypadá jako z katalogu.

K našemu dalšímu projektu mě paradoxně nakonec přivedla tato umělá „dokonalost“ virtuálního světa. Už dnes vám mohu prozradit název projektu: bude se jmenovat Opravdové mámy. Několik z vás bude mít možnost testovat naše kabelky a přebalovací tašky v běžném životě: na cestě do školky, v dešti, kabelky naplněné k prasknutí, s nákupem, hračkami, plínkami nebo vylitým mlékem (no to doufám minimálně!), přebalovací tašky položené na zemi v kavárně nebo na dětském hřišti.

Moc se těším na opravdové fotografie, opravdové postřehy a komentáře opravdových maminek.

Už v listopadu budete mít možnost shlédnout první fotografie a přečíst první komentáře maminek, které budou testovat naše přebalovací tašky a kabelky.

A pokud jste již majitelkou některé naší kabelky a máte chuť se podělit o fotky jen tak, pošlete nám je! Jsme rádi za každý postřeh a všechny vaše komentáře předáváme dál designérům a výrobcům. Protože za každou značkou našich přebalovacích tašek stojí ženy, maminky dvou, tří nebo i čtyř dětí. Prostě opravdové mámy, které mají pochopení pro naše potřeby.

                           Hezký den, Olga

Ukázat všechny články

Komentáře

20. 10. 2016 Dana

Moc krásně napsáno! A gratuluji k barevnému a ne vyumělkovanému životu :-)

21. 10. 2016 Olga

Děkuji, paní Dano. Hezký den!

20. 10. 2016 Lada

Dobrý den Olgo, jste úžasná žena, máma a podnikatelka, kterou bych ráda osobně poznala, ale stačí mi ten kontakt na FB a tak :-) Jestli bych mohla něco k taškám - mám jich dost :-D Téměř denně nosím malinovou Il Tutto. Nevím, jestli se to "donese" až k výrobci, ale zapínání není úplně ideální. Vyjet se zipem nahoru a následně vodorovně je docela práce. Sice se do ní lépe "leze", jak je otevřenější, ale ten pohyb zipem nahoru nejde - není za co chytit, aby za něj šlo pohodlně zatáhnout. Hlavně manžel se vždycky rozčiluje, když tam pro něco jde :-D Já jako praktická matka mám řešení - z 99% ji nezapínám :-)

21. 10. 2016 Olga

Dobrý den Lado, úplně se červenám :-)! Poznatek rozhodně přepošlu výrobci! Děkuji! Olga

20. 10. 2016 Michaela michaelave@centrum.cz

Dobrý den,super příspěvek pro nás opravdové matky v jednom kole. Miluju svou il tutto,u 2.ditete zdobila kočárek ,teď je pro mě the best na mě lekce jógy,které vedu,takze teď pro třetí dítko a třetí kocarek hledám další krásku,ktera se nelekne deště,rozveseli každý den,vydrzi úplně vše a vše se do ní vejde,o d věci pro 10m dítko,tuzky a auta pro to prostřední,časaky pro to největší a taky ty nezbytností pro mě :) Míša

21. 10. 2016 Olga

Dobrý den paní Míšo, no abyste to všechno unesla :-)))! Přeju hodně štěstí, vypadá to, že jste taky taková máma "on the run" :-)
Olga


Váš komentář