Milí zákazníci, chtěli bychom vás informovat, že náš sklad bude ve státní svátek 8.5.2024 uzavřen. Objednávky vytvořené anebo s připsanou platbou  7.5. po 12:00 budou zabaleny a vyexpedovány ve čtvrtek 9.5.2024.
Děkujeme za pochopení. Tým mimmo

Svačinové puzzle pro hravé labužníky


Drahé maminky,

mám pro vás skvělý tip na svačinové boxy, které vaše děti zaručeně nadchnou! Jedná se o puzzle boxy od kanadské značky Melii, které jsou nejen praktické, ale i zábavné.

Tyto boxy se skládají z několika dílků, které do sebe děti mohou skládat jako puzzle. Při svačince si tak mohou hrát a zároveň se stravovat. A když se jim podaří složit box do správného tvaru, určitě si zaslouží velkou pochvalu!

Boxy Melii jsou skvělým způsobem, jak dětem zpestřit stravování a udělat z něj zábavnou aktivitu. Navíc jsou k dostání v krásných pastelových barvách ve dvou barevných provedeních:

  1. Zeleno-limetkovo-modrá kombinace: https://www.mimmo.cz/Svacinove-boxy-termoobaly/Svacinovy-box-Puzzle-850-ml-zeleny-limetkovy-modry
  2. Růžovo-fialovo-šedá varianta: https://www.mimmo.cz/Svacinove-boxy-termoobaly/Svacinovy-box-Puzzle-850-ml-ruzovy-fialovy-sedy

Boxy mají objem 850 ml, takže se do nich v pohodě vejde svačina i pro větší děti. Jsou vyrobeny z kvalitního a nezávadného materiálu, takže se nemusíte bát o zdraví svých ratolestí.

Jsou skvělým pomocníkem pro vytvoření pestré a chutné svačinky. Co třeba do jednotlivých přihrádek dát ovocné či zeleninové kousky různých barev a tvarů? Nebo připravit malé obložené chlebíčky, sýrové a šunkové rolky nebo třeba oblíbené cereálie? Fantazii se meze nekladou a s puzzle boxem bude svačinka vypadat jako malé umělecké dílo.

Pokud chcete svým dětem dopřát zábavné a pestré svačinky, puzzle krabičky Melii jsou jasnou volbou. Uvidíte, že je vaše děti budou milovat a vy oceníte jejich praktičnost

Tyto šikovné nádobky jsou navíc jako stvořené na výlety, pikniky v přírodě, procházky nebo dlouhé cesty autem

Tak neváhejte a pořiďte svým dětem tuto vychytávku, která promění obyčejné svačení v zábavný zážitek!

Ukázat všechny články

Komentáře

Zatím žádné komentáře


Váš komentář