Teplé bříško na cestách díky termoskám na jídlo b.box


Výlety, procházky přírodou či dlouhé cesty autem mohou být náročnými pro všechny, kdo chtějí udržet své tělo v kondici. Kromě dostatečného množství tekutin je důležitá i pravidelná a kvalitní strava. A právě zde přichází na scénu náš oblíbený podzimní pomocník od b.box - termoska na jídlo.

Tato termoska je skvělým řešením pro ty, kdo chtějí mít své oblíbené jídlo vždy po ruce. Ať už jde o polévku, gulášek, těstoviny, rizoto, puding či kaši, b.box termoska udrží jídlo v teplém či chladném stavu po dlouhou dobu. Aktuálně nás tedy samozřejmě zajímá teplá varianta využití, že ano? :-) Pokrm zůstává v termosce teplý až 5 hodin, což je velká část dne.

Výrobce deklaruje, že termoska je při zašroubovaném víčku netekoucí, což je ideální pro cestování bez obav z rozlití.

K dispozici nabízíme širokou škálu krásných odstínů. Každý si tak může vybrat svůj oblíbený design, který bude odpovídat jeho vkusu a stylu. Svou barevnou favoritku si vyberou jak milovníci pestrých barev, tak zastánci decentního vkusu tlumených odstínů.

Je tedy jasné, že termosky b.box nejsou jen praktické, ale také esteticky přitažlivé.

Přestože jsou tyto termosky skvělým pomocníkem na cestách, je důležité dodržovat několik zásad pro jejich užívání. Je nutné dbát na to, co do termosek dáváme. Ačkoli jsou výrobky b.box velmi kvalitní, kyselé pokrmy mohou způsobit korozi. Je tedy lepší se kyselým jídlům vyhnout, aby vám termoska vydržela co nejdéle v TOP stavu.

Zároveň dávejte při otevírání pozor na případný únik páry, aby nedošlo k nepříjemnému popálení.

Využití termosek na jídlo od b.box je velmi široké. Mohou sloužit nejen na výlety, procházky do přírody, ale také na pracovišti, do školy nebo na sportovní akce

 

SOUTĚŽ

Pojďme si rovnou zasoutěžit o 3x termosku na jídlo!

Napište nám do komentářů pod tento příspěvek odpověď na soutěžní otázku:

Jaké pokrmy byste chtěli v termosce na jídlo vyzkoušet? :-)

Vaše soutěžní komentáře budeme postupně uveřejňovat, proto se nebojte, pokud ten svůj hned po napsání neuvidíte, je to kvůli spamové kontrole.

Soutěž ukončíme ve středu 11. 10. 2023. Výherce budeme kontaktovat zde v komentářích.

 

 

Ukázat všechny články

Komentáře

09. 10. 2023 Romana Charvátová

Syn miluje těstoviny na jakýkoliv způsob, takže to vidím na těstoviny s rajčatovo bylinkovou omáčkou 🩷 ty miluje

09. 10. 2023 Katuš

Mám dva kluky, dnes rok a druhý 4,5 roku, jelikož jezdíme často k babičce, přemýšlím pokaždé jak převezu spíše mladšímu polévku, aby byla teplá, aby se dala ohřát syn miluje dýňovou po té by se utloukl,ale máme v plánu i podzimní výlety, tak by se termoska s námi určitě projela, aby měl na cestách syn i ten druhý teplé bříško, protože s teplým bříškem se cestuje lépe

09. 10. 2023 Jitka

Aniccka zboznuje cuketovou koprovku a kuskus,takze urcite tu :)

12. 10. 2023 www.mimmo.cz

Dobrý den, gratulujeme k výhře! Spojte se s námi prosím na e-mailu marketing@mimmo.cz, kde se domluvíme na jejím předaní :-)

09. 10. 2023 Erika

Polevky na zahrati 🥰

09. 10. 2023 Monika H.

Máme polévkové děti. S přicházejícím podzimem by to byla dýňová polévka nebo vývar na zahřátí. 🍁🍂🎃

09. 10. 2023 Karolína P. N.

Polévku- teď na podzim nejspíš dýňovou. 🎃 Pak určitě u nás oblíbenou rajskou omáčku s těstovinami.

09. 10. 2023 Andrea Svobodová

Teď určitě polívečky jako vývar, cuketovou nebo hráškovou-krémovou polívku. Na cesty s sebou i třeba bramborovou kaši a masové placičky, kuličky. ☺️

12. 10. 2023 www.mimmo.cz

Dobrý den, gratulujeme k výhře! Spojte se s námi prosím na e-mailu marketing@mimmo.cz, kde se domluvíme na jejím předaní :-)

09. 10. 2023 Zuzana Zdráhalová

Jakékoli dobré jídlo pro našeho devíti měsíčního prcka, nebo jeho starší segru 🍝😊

09. 10. 2023 Zdenka M.

Termoska by byla parádní na vývary, které holky zbožňují. Je to snad jediné jídlo které nikdy neodmítnou. S nadcházející zimou by byla skvělým parťákem na výlety. ☺️

09. 10. 2023 Martina Krůželová

Vyzkoušela bych jakoukoliv polévku. Doma je milujeme a zároveň je to naše první seznámení s touto značkou, tak aspoň ji pořádně otestujeme. 😊

09. 10. 2023 Kateřina Ráblová

Dcera miluje polívky, na ty by to bylo úplně úžasné. Hlavně v tomhle počasí, když se jde na výlet, aspoň nemusí mít tousty a tohle by krásně zahřálo 🍲🫕

09. 10. 2023 Soňa Jurková

Chtěla bych vytestovat, jak to zvládá polévku. Protože polévka je grunt 😁

09. 10. 2023 Zdena

Polevky na zahrati jednoznacne na vsechno lumpaceni

09. 10. 2023 Barbora

Dcera miluje teplý pudink, takže to vidím, že bych jí hned udělala na svačinku do školy 😋 Syn má rád těstoviny a omáčky, ale i polévka se v chladném počasí hodí 😋... 🤗

12. 10. 2023 www.mimmo.cz

Dobrý den, gratulujeme k výhře! Spojte se s námi prosím na e-mailu marketing@mimmo.cz, kde se domluvíme na jejím předaní :-)

09. 10. 2023 Eva

Dobry den, termosku bychom vyuzili kazdy vylet do skal. Dcera bude mit rok a teple obidky jsou zaklad. Je to jedlik, takze je jedno, co tam bude. Ale je podzim. Vypada to tedy na kremove polevky na zahrati.

09. 10. 2023 Andrea Staněk Vrbová

Jelikož dcera miluje polévky, tak u nás by bylo jasno! S podzimem by do termosky určitě nesměla chybět dýňová polévka! 😋
A B.box je zkrátka srdcovka, milujeme jejich lahve a termoska nám ještě chybí. ❤️🙂

09. 10. 2023 Michaela

Urcite prvni prikrmy a zaroven nekdy treba i polivku pro me na zahrati na delai vylet v zime. :))

09. 10. 2023 Majka

Malicka je omackova. Termoska by ji bodla🎉

10. 10. 2023 Lenka

Naše dvojčátka milují špagety, tak by mě zajímalo jak dlouho by je termoska udržela teplé 🙂

10. 10. 2023 Terka b

Protože s dětmi hodně cestujeme i přes zimu, tak by se termoska hodila :) nejčastěji by jsme určitě zkoušeli a využili hlavně na omáčky, které děti milují a na zahřátí také na vývary. V létě by jsme si do ní připravili zmrzlinu:)

10. 10. 2023 Anne

Určitě vývar 👌

10. 10. 2023 Pavel M.

Jako první by jsme v termosce vyzkoušeli určitě rajskou omáčku s autíčkovymi těstovinami. To děti miluji a tak by to byla první z variant, jako další určitě nějaká polévka, hraskovy nebo dynovy krém teď na podzim by byl ideální.

10. 10. 2023 Kristýna Šlechtová

Jako první bych zkusila polévku a poté růz é varianty příkrmů pro syna. Nejraději má brambor,špenát a vajíčko 🍀🌸🥳

12. 10. 2023 Dana&Theo&Eda

Krasny den,
u nas kluci miluji testoviny na jakykoliv způsob☺️😋 Kdyz nekam jedeme, tak jim je davam do B.box boxu, ale bohuzel, tam dlouho nevydrzi teple🙈 termoska na jidlo (hlavne ted v zimne) by byla skvěla…👏🏻🥶 Dekuji.
Mejte krasny a pohodovy den☀️☺️
D&T&E

12. 10. 2023 Eli K.

U nasi male hodne jedou testoviny, rizota a polevky a taky celodenni radeni na hristi. ☺️ Termoska by nam takove pobyty opravdu zprijemnila.

13. 11. 2023 Veronika Mahdalova

Syn má tuto termosku v barvě Emerald a já mu ji jednoduše závidím.Takze bych ji využila pro sebe do prace


Váš komentář