Výhodné sety, které potěší každou rodinu


Vánoce se nezadržitelně blíží! Už jen 10 dní do dne D. S blížícími se svátky klidu ale přecijen malá starost přichází. Starost o to, jak potěšit své nejbližší.

Chcete-li dát dárek, který je praktický, kvalitní a zároveň krásně vypadá, máme pro vás tip. Vyberte si z našich výhodných setů. Máme několik variant, přičemž v nabídce najdete různé kombinace dětského nádobí značky b.box, které potěší nejenom děti ale i rodiče.

Malý připomínáček, proč vsadit právě na b.box!

Kvalita a design:

Produkty b.box jsou pečlivě navrhovány tak, aby splňovaly nejen estetické, ale také funkční požadavky. 

Široká nabídka:

Ať už hledáte dárek pro kojence, batole nebo školáka, u b.box se s výběrem nezklamete.

Samostatnost:

Značka se řídí heslem "já sám", které, jak napovídá, cílí na samostatnost, proto jsou produkty vyrobené tak, aby s nimi děti mohly snadno a bez obtíží manipulovat.

Kvalita:

Nebudeme lhát, produkty nejsou nerozbitné, nejsou totiž kouzelné, ale i přesto jsou z hlediska odolnosti vůči pádům na velmi, velmi vysoké úrovni. Stejně tak se můžete těšit materiálům bez škodlivých látek.

Z jakých setů lze vybírat?

Set mini s mini termoskami – Ideální pro rodiny na cestách. Set obsahuje termosky, které udrží jídlo a pití teplé nebo studené po dlouhé hodiny. Původní cena: 1 180 Kč, v setu za: 999 Kč

Krabičky na příkrmy a Plnitelná kapsička – Skvělý pomocník pro domácí přípravu jídel pro nejmenší a jejich skladování či přenášení. Původní cena: 1 080 Kč, v setu za: 915 Kč.

Svačinový box střední + Sport lahev 600 ml ve žluté variantě – Praktický a stylový set pro děti, které chodí do školky nebo školy. Původní cena: 970 Kč, v setu za: 825 Kč.

A pozor, pozor: Důležité informace pro vaše vánoční nákupy

Pamatujte, že v adventním období může dojít k prodloužení termínu doručení o 1-2 dny. Chcete-li mít jistotu, že vaše objednávky dorazí do Vánoc, učiňte tak do 19. 12. 2023 do 12:00 hodin. Pro zákazníky na Slovensku je tento termín stanoven na 18. 12. do 12:00. 

Ukázat všechny články

Komentáře

Zatím žádné komentáře


Váš komentář