5x PROČ investovat do b.box kojeneckých lahví


Kojenecká lahvička neodmyslitelně patří mezi nejpotřebnější pomocníky při narození miminka a doprovází váš společný život ještě dlouho poté, proto bychom její výběr neměli podceňovat a nejen z hlediska hygieny, ale také z hlediska pohodlí a kvality, investovat do takové, která se jen tak při pádu nerozbije a bude celkově pohodlná z hlediska každodenního používání.

5 důvodů, proč pořídit antikolikovou kojeneckou lahev b.box

1) Materiál

Kojenecká láhev b.box, která je pro děti vhodná od samého narození, je vyrobena z velmi lehkého, odolného materiálu PPSU. Polyfenylsulfon je plast používaný pro svoje skvělé vlastnosti i k lékařským účelům. Tento materiál neabsorbuje pachy a je odolný vůči vysokým teplotám. Lahvička navíc neobsahuje BPA, BPS, ftaláty ani PVC. Tento materiál lze navíc pohodlně omývat v horním koši myčky na nádobí a podrobit také sterilizátoru.

2) Antikolikové savičky

Antikolikové silikonové savičky jsou navrženy pro přirozené sání a průtok mléka. Díky těmto speciálním savičkám miminko nenasává tolik vzduchu jako u běžných kojeneckých lahví, což zamezuje tvorbě nepříjemným prdíkům. 

3) Tvar lahví

Ergonomicky tvarovaná láhev je vhodná následně i pro samostatné krmení v době, kdy si dítě může držet lahvičku samo. Lahvička má oválný tvar, aby se nikam jen tak nezakutálela. Tím, že lahev navíc disponuje širokým hrdlem, poskytuje lepší prostor na bezstarostné čištění.

4) Velikost

To by nebyl b.box, kdyby nedal své klientele právo kvalitní volby. Lahvičku si můžete vybrat ze dvou velikostních variant. Menší lahvička je o objemu 180 ml, do větší se vejde mlíčko až do 240 ml.

5) Moderní odstíny

Antikoliková lahev je k dostání ve 3 jemných pastelových odstínech, které jsou nyní v trendu. Vybírat můžete ze světlounce růžové, modré a zelené.

 

Upozorníme, že i přesto, že jsou tyto lahvičky dokonalé, kojení je tou nejlepší a nejpřirozenější cestou krmení vašeho miminka.

 

SOUTĚŽ

Pojďme si rovnou zasoutěžit o 3x 180ml kojeneckou lahvičku b.box!

Napište nám do komentářů pod tento příspěvek odpověď na soutěžní otázku:

Co vás na této lahvičce nejvíce zaujalo?

Vaše soutěžní komentáře budeme postupně uveřejňovat, proto se nebojte, pokud ten svůj hned po napsání neuvidíte, je to kvůli spamové kontrole.

Soutěž ukončíme ve čtvrtek 7. 7. 2022. Výherce budeme kontaktovat zde v komentářích.

Ukázat všechny články

Komentáře

04. 07. 2022 Miyu

Že je lehká a antikoliková. Té naší kolikářce teda nikdy žádná láhev nepomohla, ale je dobré tomu nejít naproti

04. 07. 2022 Katka H.

Dlouho jsme s prvním synem hledali vyhovující lahev, vyzkoušeli jsme snad asi xxx lahviček, ale tu od vás ještě ne....začátkem října čekáme druhé mini a já bych ráda byla připravena a měla u ruky kvalitní láhev....Super je velikost, jak dítko roste ..Zaujal me materiál:neabsorbuje pachy a je odolný vůči vysokým teplotám za mě super....Samozřejmě antikolikova lahev to je bezvadný, tvar i 3 různé barvy....Prostě by se mi hodila do mojí výbavy pro malého

08. 07. 2022 www.mimmo.cz

Gratulujeme k výhře! Spojte se s námi prosím na e-mailu marketing@mimmo.cz, kde se domluvíme na jejím předání :-)

07. 07. 2022 Lucijeeena

Za mě se mi líbí oválný tvar. 😀 Se synem jsem kolikrát hledala lahvičku po celé ložnici a pod postelí. 😀 Ale samozřejmě oceňuji to, že je antikoliková. Zažili jsme hodně trápení s bříškem. Teď u druhého už budu o něco chytřejší a do výbavičky už předem pořizují věci, které tomu umí alespoň částečně zabránit. No a to že nepohlcuje pachy, to mi přijde taky jako velké plus.

08. 07. 2022 www.mimmo.cz

Gratulujeme k výhře! Spojte se s námi prosím na e-mailu marketing@mimmo.cz, kde se domluvíme na jejím předání :-)

07. 07. 2022 Hana

Nezávadnost materiálu a taky možnost zvolit velikost

07. 07. 2022 Zuzana Váňová

Líbí se mi možnost, kdy si dítě drží lahvičku samo. A jinak antikoliková je naprostý must have. Syn dnes slaví 2 týdny a tato lahvička by se velmi hodila.

07. 07. 2022 Lucie Novotná

Moc se mi líbí její velikost. To že má praktické úchytky i pro malé ručičky a že jde mýt v myčce.

07. 07. 2022 Jitka Těšínská

Čekám dvojčátka, tak věřím, že by se nám nějaká lahvička hodila. Je skvělé, že nepodporuje polykání vzduchu a také se mi líbí tvarování pro malé ručičky 🤩👼🏼👼🏼

08. 07. 2022 www.mimmo.cz

Gratulujeme k výhře! Spojte se s námi prosím na e-mailu marketing@mimmo.cz, kde se domluvíme na jejím předání :-)

07. 07. 2022 Zdenek Varo

Jednoduchý design bez obrázků sovicek, koníků a žabiček. A navíc lze umýt v myčce.


Váš komentář