5x co NEdělat se svým svačinovým boxem


Hashtag #krabickujeme je na Instagramu už ikonou!

Naše svačinové boxy sotva stíháme balit, jaký o ně zájem a my vám za vaše objednávky upřímně děkujeme. Máme radost, že vám záleží na tom, aby děti měly ve školách pěkné svačinky. A co děti... poslední dobou se nám čím dál víc chlubíte, jak si krabičky b.box nosíte i na obědy do vlastní práce a to nás těší stejně tak.

Jak se zařídit, aby vám svačinový box vydržel co nejdéle a v co nejlepším stavu a aby vám přinášel jen radost? Přinášíme vám patero rad, co se svým boxíkem NEDĚLAT.

1. Mytí v myčce - Střední a velký boxík by se správně měl mýt pouze ručně (a jde to velice hravě), ale máme po letech otestováno, že je de facto přizpůsoben na očistu v myčce stejně jako malý boxík, který je od výrobce pro mytí v tomto přístroji deklarován. Nicméně se vyvarujte umístění do spodního koše. Box, ideálně rozložený na víko a krabičku, umístěte případně jen do horního koše, tam jsou trysky jemnější a k produktu šetrnější.

2. Vyvarujte výrazně barvícími surovinami - Znáte to, uděláte si k večeři čínu a pak od ní máte veškeré okolní nádobí neodvratně zabarvené. Byť je materiál u boxu b.box odolný, silná barviva by jej přecijen mohla trochu zabarvit.

3. Nelijte do něj kapalné dobroty - Do přihrádek, které jsou označeny kapičkou se nebojte vložit kašovité věci, jako jsou jogurt, pudink, pomazánka nebo tvaroh, ale nevyužívejte jej na vyloženě tekoucí suroviny. Polévky a omáčky přenechte našim termoskám na jídlo, tam jim bude dobře :-)

4. Neflinkejte nasazení těsnění - Ujistěte se, že máte těsnění na víčku správně nasazené. Musí být pěkně nacvaknuté na reliéfy, aby nikde nepřesahovalo nebo "neplandalo".

5. Pozor na ostré - Do prostoru, který je přizpůsoben "pro jablíčko", tam kde je nad přihrádkou ta kulatá vypouleninka, se toho vejde hodně, včetně objemnějších věcí, jako je právě jablko, broskev nebo menší hruška. Silikonové těsnění toho vydrží mnoho, ovšem pozor, nevkládejte do okýnka nic, co má příliš ostré hrany, aby vám těsnění nerozřízlo, například nějaké tuby.

A pokud se vám stane, že vám školák vytratí nějakou tu přepážku, nemusíte smutnit, nově u nás totiž zakoupíte náhradní komponenty. Výběr je veliký, nahlédněte sem.

Ukázat všechny články

Komentáře

Zatím žádné komentáře


Váš komentář