9.narozeniny


9.narozeniny

Devět

Moje čtvrté "dítě": vydupané z ničeho, přivedeno na svět v době ekonomické krize, vyvzdorované, posmívané, někdy opomíjené, tvrdě vydřené.

V květnu 2020 slaví mimmo devět let. Devět let od doby, kdy se v Praze objevily první kabelky pro maminky a přebalovací tašky.

Podle numerologie je devítka umocněna číslem tři. 3x3=9.

První tři roky byly plné naivity (bez které bych do toho nešla), špatných rozhodnutí, neustálého vnitřního boje zda "to zavřít nebo ještě vydržet". Měla jsem tři malé děti a mimmo spravovala po večerech na jídelním stole v kuchyni. Po odklizení večeře a uspání dětí. Následující tři roky jsem mohla díky nástupu všech ratolestí do škol a školek věnovat mimmo více času. Dopoledne jsem pracovala, odpoledne strávila s dětmi. A další tři roky jsem se rozhodla soustředit na trvale udržitelný rozvoj a nechtít vše za každou cenu. Mít malý obchod, ale stabilní.

Devět let jsem mimmo budovala a během devíti týdnů roku 2020 o něj mohu kvůli pandemii přijít. Jak to dopadne, ukáže čas, budoucnost neznáme a v dnešní době ji nemůžeme ani plánovat. Neznámých je pro odhad vývoje moc a ještě se mění ze dne na den.

Ale i v této době, a možná víc než kdy jindy, se sluší oslavenci popřát a uspořádat alespoň virtuální oslavu. Souhlasíte? Rádi vás na toto virtuální oslavu zveme!

Kdy? Celý květen

V kolik? Kdykoli

Kde? www.mimmo.cz

Připravili jsme pro vás malé občerstvení: předkrm je v podobě slevy na vybrané značky, hlavní chod jsou dárečky k některým objednávkám a dezert bude podáván na konci května. Dárky nenoste, stačí nám vaše přítomnost a možná přání :-).

Sledujte naše sociální sítě, protože to bude jízda!

A já věřím, že nebude poslední!

Přeji vám pevné zdraví,

                                                                                             Olga

 

Ukázat všechny články

Komentáře

Zatím žádné komentáře


Váš komentář