Andrea testuje tašku LOLA od Il Tutto


Andrea testuje tašku LOLA od Il Tutto

Andrea je z Moravy, má tříletou Lauru a 5-ti týdenního Olivera. Kabelku Lola ocean začala testovat těsně před porodem.

 

Mám tři týdny před porodem a s napětím očekávám příchod kabelky, kterou budu mít možnost vyzkoušet. Po převzetí a rozbalení balíku nacházím krásnou švestkově modrou tašku Lola ocean od Il Tutto. Nejprve mě napadlo, že svou velikostí připomíná spíš menší cestovní tašku, do které nabalím dcerce věci k babičce na víkend a ne tašku na kočárek. To jsem ještě ale nevěděla, co všechno se do ní vejde a jak moc to ocením!

 

 

Praktická koženka se dá lehce omýt, což jsem měla možnost několikrát ocenit, když jsme se vrátily s dcerou například z hřiště, kde jsem byla nucena kabelku položit na lavičku nebo zem, protože jsem musela jít asistovat při houpání na houpačce nebo dělat záchranu na průlezkách. A do všech těch vnitřních a postranních kapsiček každá maminka uloží vše, co potřebuje a má vše přehledně uspořádané a zoufale tak nehledá v tašce kapesníky, vlhčené ubrousky, klíče nebo zvonící telefon:-) 

 

 

Designový medvídek jako přívěšek na tašce je milý bonus, který tašku dělá roztomilou, nevšední a lehce zapamatovatelnou. Dlouhý popruh se lehce uchytí na madlo kočárku. Já ji ještě s těhotenským bříškem nosila s oblibou jako crossbody nebo přes rameno, například když jsem šla pro dceru do školky, na procházku nebo na kávičku s kamarádkou (vnitřní podšívka se dá totiž  snadno vyjmout). Lola je díky svému luxusnímu provedení krásný elegantní doplněk a spojuje tak praktičnost s elegancí.  

 

Chlapeček je na světě, tak hurá vyzkoušet zbytek příslušenství tašky: přebalovací podložky, malou průhlednou vyjímatelnou taštičku na zip (která díky průsvitnému provedení nesplývá s vnitřkem kabelky) a termoobal na pití. Přebalovací podložka, která je pogumovaná a snadno omyvatelná, umožňuje kdekoli ať už doma nebo na veřejnosti dítě položit a pohodlně přebalit. A hlavně hygienicky.

 

 

Svůj kočárek mám vyladěný do hnědo béžové barvy a trochu se obávám, zda modrofialová taška nebude rušivý element. Dcera se neskutečně těší, jak sama poveze kočárek s bráškou. Plna pocitu štěstí, že ho má tak ráda si zálibně prohlížím svůj kočár a vůbec mi nevadí, že taška je modrá. Dělá totiž náš kočárek zajímavý a Lola je nepřehlednutelným dominantním prvkem.  Posuďte sami na fotkách:-)

 

 

Děkuji, že jsem mohla vyzkoušet tašku Lola od Il Tutto. Je to taška dle mých představ, která vyhovuje mému životnímu stylu, potřebám a vkusu. 

Andrea 

Milá Andreo, my děkujeme, že jste si i v době kolem porodu našla čas na to, abyste zdokumentovala Váš život s kabelkou Il Tutto. Moc si toho vážíme!

Video, které pro nás natočila opravdová maminka Andrea si můžete prohlédnout ZDE.

Ukázat všechny články

Komentáře

06. 12. 2016 Lada Kelčová

Dobrý den, s maminkou Andreou naprosto souhlasím ve všem. Tuto tašku mám 3 měsíce a jsem s ní naprosto spokojená a mohu jen doporučit :-)


Váš komentář