Milí zákazníci, abychom si užili velikonoční svátky, bude náš sklad v termínu 29.3-1.4.2024 uzavřen. Objednávky vytvořené anebo s připsanou platbou  28.3. po 12:00 budou zabaleny a vyexpedovány od úterý 2.4.2024.
Děkujeme za pochopení a přejeme krásné Velikonoce! Tým mimmo

Co nosím v přebalovací tašce


Jeden článek o tom, jak si svou přebalovací tašku vybírala blogerka @rendyordinarylife
Moc nás těší, že si vybrala právě PacaPod!

Výběr přebalovací tašky se asi nevyhne většině nastávajících maminek. Někdo zvolí třeba tu, která je automaticky párovaná ke kočárku a někdo (jako já) vybere raději nějakou jinou. Mojí podmínkou výběru bylo to, že chci, aby taška na první pohled nevypadala jako přebalovací a byla praktická. 

Kdo mě zná, tak ví, že si nepotrpím na pestrobarevné a divoké barvy. Chtěla jsem přebalovací tašku v neutrální (ideálně šedé) barvě, což eliminovalo asi tak 3|4 sortimentu na trhu :) Chtěla jsem taky tašku, co bude uvnitř trochu členěná a ideálně bude obsahovat i přebalovací podložku a minimálně jednu taštičku nebo organizér, který půjde kdykoliv vyndat. A světe div se, přesně taková taška existuje a proto bych vám o ní chtěla napsat více :)

 

 

Všechny mé očekávání splnila taška PacaPod Saunton

PacaPod má vyhlášené přebalovací tašky, které mají krásný a jednoduchý design a jsou vychytané. V nabídce je několik typů, takže si každý asi najde tu svojí. U této se mi líbí, že se dá nosit buď na delším popruhu, v ruce nebo jako batoh na zádech. Což je neuvěřitelně praktické, zejména ve chvílích, kdy toho potřebuju vzít víc a třeba se vracím z nákupu, v ruce mám autosedačku a ještě třeba další tašky. Tuhle funkci jsem u valné většiny přebalovacích tašek postrádala. V úvodu už jsem zmínila, že se mi líbí, že taška na první pohled vůbec nevypadá jako přebalovací a to je jedna z jejích obrovských předností. Až jednou nebude nutné v ní nosit plenky a dudlíky, bude to stále pěkná a kvalitní taška, klidně třeba na cesty nebo do práce.

 

Co taška vlastně obsahuje a co je k ní automaticky dodávané?

- přebalovací podložka
- karabinky na připevnění ke kočárku
- termotaška a přebalovací taštička
- mini taštička (třeba na klíče, nebo dudlík)
- karabinka na klíče
- dlouhý popruh

Možná by bylo fajn dodat, že jsem přebalovací tašku chtěla primárně jen na věci pro Kubu. Nechtěla jsem nějakou mega giga obrovskou, do které bych akorát dávala zbytečné krámy, které bych ve výsledku nepoužívala. Své věci si nosím ve své kabelce a v přebalovací tašce mám jen pidi taštičku, která je taková kápézetka na chvíle nouze. A teď tedy k jednotlivým částem a věcem, které uvnitř nosím. 

První z taštiček je určená na přebalovací věci. Super je, že když jsme někde na cestách a potřebuju Kubu přebalit, nemusím tahat celou tašku, ale jen vyndám tuto a můžu jít. Je bezva, že jí zipem můžete rozepnout úplně komplet celou a všechny věci si do ní uklidíte velice pohodlně. Uvnitř je rozčleněná do třech částí, což také oceňuju, protože se v ní dobře udržuje pořádek a všechny věci nelítají sem a tam. A co všechno nosím uvnitř?

 

Jednak tedy složenou přebalovací podložku (když jdeme na kontrolu k pediatrovi, tak tam většinou přihodím ještě jednu jednorázovou podložku)

 

Nesmí chybět vlhčené ubrousky (střídám značky, které prodávají mini verze, které jsou takhle do tašky skladnější) a taky ty dezinfekční (vždycky mám lepší pocit, když přebalovací pult třeba v nějaké restauraci, můžu nejdříve utřít tímto a až pak na něj dám podložku. A nechybí ani sáčky na použité plenky (seženete třeba od Babylove v DMku).

 

V poslední kapsičce pak nosím dezinfekci na ruce (pro sebe) a pak ve spreji, která se může používat i na děti (nevadí ani na sliznici). Samozřejmě nechybí i mini verze Bepanthenu a aktuálně nesmí chybět ani olejíček na zoubky od Saloos, protože bez něj je teď trochu risk vyrážet z domova :) A protože je léto v plném proudu, většinou se tam najde i opalovací krém pro Kubu, protože člověk nikdy neví, kdy bude potřeba namazat nějakou čouhající končetinu z kočárku :)

 

Druhá z tašek je termo, takže v ní můžete nosit příkrmy pro děti

Uvnitř je i pidi taštička, která je tak akorát velká třeba na dudlík v krabičce. Mám ji připnutou na karabince, která je uvnitř tašky, takže se kdykoliv velmi snadno najde.

 


Vnitřní prostor tašky je neskutečně prostorný (20 litrů + 8 litrů v přídavných taštičkách). Dovnitř se toho vejde vážně neskutečně moc a je super, že třeba termotašku můžete nosit extra mimo tašku připnutou na kočárku a ušetříte tím uvnitř místo třeba na jiné věci. A i když je taška neskutečně prostorná a velká, tak nepůsobí jako obří kabela a to se mi taky líbí.

 


Kromě taštičky s přebalovacíma věcmi v ní nosím ještě větší uzavíratelný sáček, kde mám dvě textilní pleny a náhradní oblečení. Vždycky jedno bodýčko, slinták a většinou třeba i nějaký svetřík nebo mikinku, kdyby se ochladilo, aby Kubovi nebyla zima. V případě, že vyrážíme třeba na celý den mimo domov, dám do sáčku pro jistotu třeba ještě dvě plenky, kdyby byly náhodou potřeba.

 

Jediná věc, která je v tašce vyloženě moje, je tahle maličkatá taštičky poslední záchrany matky na mateřské :) Jsou tam takové nezbytnosti, jako třeba balzám na rty, malý hřeben, deodorant, pudr, lesk na rty a tužka na oči. Plus většinou někde uvnitř najdete ještě papírové kapesníky, které mi nesmí chybět celoročně :)

 

Po několika měsících používání můžu říct, že lépe jsem vybrat nemohla! Jakákoliv z mých kamarádek tašku viděla, tak vůbec netušila, že je to přebalovací taška a myslela, že je to prostě další kabelka :) A to beru jako největší kompliment. A až jednou nebude potřeba tašku používat jako přebalovací, můžu jí v pohodě nosit a používat a nikdo nepozná, k čemu původně sloužila :)

Taška je opravdu kvalitně zpracovaná, dobře se udržuje, je praktická a krásná. Takže co víc si přát? Za mě má plný počet bodů a jestli zrovna třeba ideální přebalovací tašku hledáte a máte to podobně jako já, tak značku PacaPod rozhodně omrkněte!

Jakou přebalovací tašku máte vy? Co pro vás při jejím výběru bylo důležité? :)


Děkujeme za úžasné fotky a také článek @rendyordinarylife http://ordinarylife-my.blogspot.com/2018/07/co-nosim-v-prebalovaci-tasce.html

Ukázat všechny články

Komentáře

Zatím žádné komentáře


Váš komentář