Milí zákazníci, abychom si užili velikonoční svátky, bude náš sklad v termínu 29.3-1.4.2024 uzavřen. Objednávky vytvořené anebo s připsanou platbou  28.3. po 12:00 budou zabaleny a vyexpedovány od úterý 2.4.2024.
Děkujeme za pochopení a přejeme krásné Velikonoce! Tým mimmo

Dana testuje batoh Wonder Bag love od Pink Lining


Dana testuje batoh Wonder Bag love od Pink Lining

 

Láska jménem Wonder Bag Love

Dana je částečně pracující maminka ve velké korporaci a má dvouletou Vendulku. Jak si náš batoh poradil s jejím pracovním vytížení a péčí o malou dcerku?

 

Když jsem přebalovací tašku/batoh Wonder Bag Love poprvé držela v rukách, vypadlo ze mě – super! Ta je krásná! Respektive ten batoh je krásný! Na první pohled by člověk totiž neřekl, že se jedná o batoh. Dlouho jsem pátrala po nějakém krásném batohu, který bude praktický, ale zároveň vkusný a nebude rušit celkový outfit. Přeci jen, když půjdete v létě v šatech, bude rozdíl, když na zádech ponesete krásný batůžek připomínající spíše kabelku než ruksak připomínající spíše outdoorový výlet. 

 

Popruhy jsou šikovně a nenápadně schované v kapse zvenku v zádové části, takže můžete vyrazit s taškou jako kabelkou v ruce, a když Vám tam cestou náhodou přibyde nějaký nákup, vytáhnete popruhy a rázem je z toho batoh. Velmi oceňuji, že popruhy jsou měkké a tudíž vůbec neřežou do ramen (zejména, když jste oblečená v tričku).

 

Jako částečně pracující maminka shledávám výhody tohoto batohu i v další věci a to, že se do něj v pohodě vejde notebook, zdroj, myš, zápisník, svačina, pití, samozřejmě peněženka, telefon, nabíječka, kniha a mnoho dalšího. Už jsem v něm nesla i dýni :-)

 

Součástí tašky/batohu je například i lehká a skladná přebalovací podložka, termoobal na pití, zrcátko na poutku, aby se neztratilo (velmi oceňuji tento nápad) a samozřejmě spousta kapes na zip. Po obou stranách tašky/batohu jsou ještě postranní kapsy např. na pití. A pro milovnice všech možných schovek je tu ještě jedna kapsa a to z boku batohu v zádové části. Jen pak nezapomeňte, že jste tam něco uschovaly :-)

 

A jak vlastně batoh na kočárek uchytit?  Já jsem to udělala tak, že jsem batoh zavěsila za madlo kočárku v oblasti horních uch a sepnula páskem se cvočkem, který na uchu batohu visí. Ramenní popruhy jsem pak vrchem přehodila přes madlo kočárku a připnula k batohu. Ještě jsem zkrátila délku ramenních popruhů posunutím spony, aby batoh tolik nevisel. Při jízdě s kočárkem batoh dobře držel a ani jednou se nestalo, že by se vrchní uchycení rozeplo. Pokud by se tak stalo, ramenní popruhy by batoh na kočárku udržely.

 

Batůžek Wonder Bag Love se tak stal mým miláčkem a nedílnou součástí každodenního života. Budoucím majitelkám přeji, ať jsou s batůžkem spokojeny tak, jako já.

 

Dana

 

Zkušenosti Dany s batohem Wonder Bag love si můžete ve videu prohlédnout ZDE.

Ukázat všechny články

Komentáře

Zatím žádné komentáře


Váš komentář