Domácí příkrmy? Hračka s novou formou od Melii!


Milé maminky,

přinášíme vám další skvělou novinku, která vám usnadní stravování miminek. Kanadská značka Melii dala vzniknout efektivní silikonové mrazící formě na příkrmy, která je dokonalým pomocníkem pro každou maminku. Ať už chcete připravit domácí příkrmy pro vaše nejmenší, nebo hledáte způsob, jak skladovat malé porce jídla, omáček či vývárek, tato formička je pro vás tou pravou volbou.

Forma nabízí deset porcí, každá o objemu 59 ml, což je ideální množství pro malé děti. Díky odnímatelnému průhlednému víčku ihned vidíte, co ve formě máte, a zabráníte rozlití. Navíc, díky měkkému silikonu, z něhož je formička vyrobena, snadno vyklopíte požadovaný počet zmrazených porcí bez nepořádku.

Tato vychytávka je navržena s ohledem na maximální pohodlí a praktičnost. Je vhodná do mrazničky, myčky (ale pozor, pouze horní koš) i do mikrovlnky (druhé pozor, víčko musí být otevřené). Víčko formičky dobře drží, ale je zároveň snadno otevřitelné, což ocení každá maminka.

Ale to není vše! Můžete výrobek využít i jako klasickou formičku na led nebo pro přípravu originálních ledových kostek s ovocem, které osvěží vaše nápoje a koktejly. Je to skvělý způsob, jak přidat něco speciálního do vašich narozeninových oslav.

Formička je vyrobena z kvalitního silikonu bez BPA, ftalátů, olova a PVC, což zajišťuje bezpečnost a zdravotní nezávadnost pro vaše děti. 

A co je na této novince ještě přidanou hodnotou? Je dostupná ve 3 krásných odstínech za velmi příznivou cenu 199 Kč

 

SOUTĚŽ

Pojďme si rovnou zasoutěžit o 3x silikonovou formu od Melii dle vlastního výběru!

Napište nám do komentářů pod tento příspěvek odpověď na soutěžní otázku:

Jak byste s formičkou doma naložili?

Vaše soutěžní komentáře budeme postupně uveřejňovat, proto se nebojte, pokud ten svůj hned po napsání neuvidíte, je to kvůli spamové kontrole.

Soutěž ukončíme v neděli 4. 2. 2024. Výherce budeme kontaktovat zde v komentářích.

Ukázat všechny články

Komentáře

01. 02. 2024 Petra

S mojí pětiměsíční dcerkou právě začínáme s příkrmy, takže určitě by formička posloužila na zamrazení do sázoby prvních domácích kompotů, pyré a vývarů.

06. 02. 2024 www.mimmo.cz

Dobrý den, gratulujeme k výhře! Spojte se s námi prosím na e-mailu marketing@mimmo.cz.

06. 02. 2024 www.mimmo.cz

Dobrý den, gratulujeme k výhře! Spojte se s námi prosím na e-mailu marketing@mimmo.cz.

02. 02. 2024 Zuzana

Použili bychom ji na zmrazení krémových polévek i předpřipravených směsí třeba na placičky k rychlému dokončení.


Váš komentář