Dopisy Olgy


Dopisy Olgy

Pročetla jsem několik webů s radami , jak napsat ten správný blog. Čeho se držet, čeho vyvarovat a jak si udržet čtenáře. Pokud právě opouštíte tuto stránku, studovala jsem špatně, ale nevzdávám se :-).

Do názvu článku jsem si vypůjčila lehce pozměněný název knihy našeho slavného pana prezidenta. Ano, dopisy mi jdou zatím lépe než blogy. A řekněte, kdy jste naposledy dostali dopis?

Budu psát nepravidelně, podle nálady, počasí a hlavně, jak mi děti dovolí. Mám doma tři kousky a i když se maminkám, které si právě kupují výbavičku pro miminko, mohou zdát moje děti už veliké a samostatné, stále dají dost práce a vyžadují moji pozornost. Jsem maminka, manažerka rodiny. A také, nehezkým termínem řečeno, jsem OSVČ. Majitelka jednoho malého e-shopu, který je mým čtvrtým dítkem. Někdy si žije svým vlastním životem, někdy potřebuje povzbudit, pošťouchnout, nakrmit novým zbožím a informacemi, učesat i pohladit. Jsou mu čtyři roky. V posledních měsících jsme se společně s administrátory a grafičkou Bárou snažili, aby se vám v internetovém obchodě líbilo. Dalo nám to spoustu práce a trvalo nám to celých 9 měsíců, než jsme byli spokojeni s novým designem. A někde hluboko dole v zápatí se zrodil odkaz s názvem BLOG.

Těším se/bojím se, co na sebe v následujících dopisech prásknu :-).

Vaše Olga

 

 

Ukázat všechny články

Komentáře

23. 10. 2015 Adina

Prima nápad, už se těším, Oli.
M.


Váš komentář