Jana testuje přebalovací organizér Melonoir od Melobaby


Jana testuje přebalovací organizér Melonoir od Melobaby

Jana má dvě malé děti a už pro nás testovala přebalovací tašku Melotote. Nyní se nám svěří se svými dojmy z testování přebalovacího organizéru Melonoir, který si velmi oblíbila.

Ani se Janě nedivíme, sami máme s tímto organizérem zkušenost. Je skvělý :-)!

 

Miminko už občas nosím v nosítku a v takových chvílích využiji organizér Melobaby, je to takové větší psaníčko. Můžete jej dát přímo do větší kabelky či do batohu, ale dá se nosit i jen tak v ruce, k tomu je i uzpůsobený.

V organizéru je schovaná přebalovací podložka a malinký uzavíratelný plastový futrálek např. na drobné či na žeton do nákupního košíku nebo na pár vlhčených ubrousků.

Jak už jsem podotkla u tašky, miluju přihrádky, a organizér jich má hned několik. Jednu přihrádku dokonce na zip. Organizér není nafukovací, ale na cestu autem, k doktorovi, na krátký výlet je naprosto dostačující. Vejdou se tam 2 menší pleny (nyní používám velikost 2), vlhčené ubrousky (né celé balení). Pokud si jich chcete vzít méně, využijete právě plastový futrálek.

Spolehlivě se Vám do dalších přihrádek vejde pas, očkovací průkaz, průkaz pojištěnce. Do kapsičky na zip dáte malý krém na opruzeniny či dezinfekci na ruce.

S tímto složením jde organizér krásně zavřít. Zavírání je na magnet. Takže obsluha je snadná i jednou rukou.

Jana

 

Zkušenosti Jany s organizérem Melobaby si můžete ve videu prohlédnout ZDE.

Ukázat všechny články

Komentáře

Zatím žádné komentáře


Váš komentář