Milí zákazníci, abychom si užili velikonoční svátky, bude náš sklad v termínu 29.3-1.4.2024 uzavřen. Objednávky vytvořené anebo s připsanou platbou  28.3. po 12:00 budou zabaleny a vyexpedovány od úterý 2.4.2024.
Děkujeme za pochopení a přejeme krásné Velikonoce! Tým mimmo

Jana testuje přebalovací tašku Melotote značky Melobaby


Jana testuje přebalovací tašku Melotote značky Melobaby

Janě je 36 let a po náročné práci jednatelky v nakladatelství si teď si užívá mateřskou dovolenou s malou Anežkou. Bydlí na vesnici a do města jezdí nejčastěji autem. Kromě Anežky má ještě dvouletého chlapečka Josífka. Jana má ráda věci praktické, precizně zpracované a zároveň se špetkou dobrého nápadu. Pojďme se spolu podívat, jak přebalovací taška Melotote, kterou testovala, obstála v jejím běžném životě.

 

Přebalovací tašku jsem si zamilovala hned na první pohled, jednak pro její sytou červenou barvu a také proto, že miluji přihrádky a kapsy. Tašku jsem používala pro obě děti najednou – u doktora, v obchodě, na výletech. Až děti odrostou tak se těším, že ji využiji do fitka na boty, ručník a hygienické potřeby – všechno se do ní vejde!

Taška je velmi lehká, má krásnou jasně červenou barvu, která vynikne zvlášť nyní na podzim. Materiál je příjemný na dotek a lehce se očistí vlhkým hadříkem. Popruh tašky je dost dlouhý a široký, jsem vysoká 170 cm a tašku jsem mohla nosit přes tělo, tz. crossbody. Neklouže z ramene, pěkně sedí. Uvítala bych možnost popruh zkrátit, aby se dala taška uchytit na kočárek i pouze přehozením popruhu přes madlo kočárku. Bohužel popruh výrazně zkrátit nelze. Na kočárek jsem tedy tašku připínala pomocí karabinek, které jsou součástí tašky. Jejich obsluha je jednoduchá, dobře se s nimi manipuluje i jednou rukou.

Taška se nehroutí, pěkně drží tvar, díky tomu se do ní dá dobře dívat shora. Vnitřní prostor tašky je přehledný a velkorysý, bohužel není nafukovací, rozdělený do několika praktických přihrádek. V jedné je termoobal na menší termolahvičku, teplý čaj v ní vydržel cca 3 h. Druhou kapsičku jsem používala na sušenky. Další přihrádka je na přebalovací podložku. Přebalovací podložka je malinká, celý se na ní vejde pouze novorozenec. Starší děti už ji mají buď jen pod hlavičkou nebo pod zadečkem.

 

 

Video s Janou, malou Anežkou a přebalovací taškou Melotote můžete vidět ZDE.

Ukázat všechny články

Komentáře

Zatím žádné komentáře


Váš komentář