Katka testuje kabelku Henrietta Tote od Pink Lining


Katka testuje kabelku Henrietta Tote od Pink Lining

 

Představujeme vám naší první Opravdovou mámu, paní Katku. Katka o sobě napsala, že je perfekcionistka. Se dvěmi malými dětmi může být těžké držet rozvrh a pořádek v mantinelech, které nám charakteristika puntičkáře předurčuje.  

A této náročné mamince Katce jsme na testování poslali přebalovací tašku od Pink Lining. 

Jak Henrietta Tote obstála? 

Po několika letech a spousty utracených peněz za přebalovací tašky jsem našla takovou, která mi vyhovuje. S kočárkem pro první dítě jsem dostala i první přebalovací tašku, potom ji nahradila jiná a poté opět jiná. S druhým dítětem jiného pohlaví jsem koupila i novou tašku - musela jsem přeci sladit kočárek do holčičkovských barev :-). Podlehla jsem také trendu gumových kabelek, které se po lehkém tunningu tvářily jako přebalovací. Ne, že by byly tašky nekvalitní nebo se mi po čase znelíbily, ale prostě jsem stále neměla to, co jsem si vysnila.

  

 

 Měla jsem to štěstí, že jsem byla vybrána do projektu Opravdové mámy a mohla vyzkoušet tašku Henrietta Tote a zaznamenat pro vás svoje postřehy. Popravdě, byla to láska na první pohled. Taška má styl, je prostorná, přehledná a z nepromokavého materiálu. Líbí se mi potřebné množství kapsiček na uložení maličkostí, kapsa na zadní straně pro uložení dokumentů nebo obrázků syna ze školky.

 

Karabinky na madlo kočárku jsou u této tašky všité a pokud ji nemáte na kočárku, můžete je snadno schovat dovnitř kabelky. Také mě překvapila kapsa v přední části, kde je k dispozici karabinka na klíče, zrcátko - ano, i maminky chtějí být krásné, tak proč ne zrcátko - a místo pro uložení propisky - díky tomu končí pověstný nepořádek v kabelkách žen :-).

 

 

 

Největší plus vidím ve dvou postranních kapsách pro uložení pití či jídla, bohužel s tímto souvisí i jedno minus této tašky, a to, že tyto postranní kapsy bohužel nešikovně zabírají místo v hlavní nejprostornější části. Je to ale jen jedno malé negativum a já můžu konečně říct: "Mám přebalovací tašku, která splňuje všechny mé požadavky".

Vaše Katka

 

 

 

P.S. Na video "Kterak Katka kabelku Henrietta testovala" se můžete podívat zde :-) 

 

 

Ukázat všechny články

Komentáře

15. 11. 2016 Jana

Supr komentář

15. 11. 2016 Jaja

Bezva taška,bezva komentář.


Váš komentář