Michaela testuje tašku Idaho od Pacapod


Michaela testuje tašku Idaho od Pacapod

Michaela je maminkou dvou synů 4 a 7 let a dcery 11 měsíců. Svůj volný čas tráví velmi aktivně, je neustále v pohybu a snaží se užívat každý den naplno. Mimo jiné je i cvičitelkou powerjógy. Jak u ní obstála kabelka Idaho od PacaPod?

 

Patřím mezi ty, které se dívají kolem sebe a nebojí se nových výzev. A protože jsem již jednou vyzkoušela služby e-shopu www.mimmo.cz s krásnými přebalovacími taškami, zaujala mě jejich výzva přihlásit se do projektu „Opravdové mámy“. 

Každá z nás touží po stylové tašce na kočárek, která nebude vypadat „jen“ jako taška na kočárek a kterou si zamiluje na první pohled. Na testování mi byla poslána kabelka Idaho od firmy PACAPOD. Ale podle fotek to láska na první pohled rozhodně nebyla! Jaká kráska se tedy teď stala mým parťákem? Kabelku vymyslela jedna akční opravdová máma z Anglie, je červená jako šťavnatá malina a je to vlastně taková kouzelná taška 3v1, protože v sobě ukrývá ještě dvě malá pacapodí miminka, za což prý získala mimo jiné spoustu ocenění.

 

 

Velikost a tvar může na první pohled vypadat rozpačitě, ale i to je pouhý optický klam. Taška Idaho určitě patří k těm větším taškám a tvarově si přijdou na své hlavně ty z vás, které milují velký prostor a netrvají na tisíci malých přihrádkách. Idaho je totiž sofistikovaný systém 3v1, který Vás okouzlí. Uvnitř tašky najdete dvě další mini tašky a přebalovací podložku.

 

Do béžové mini tašky na přebalovací nezbytnosti „Changer pod“ se vejde přiložená přebalovací podložka a dokonce i oblíbená hračka. Druhá mini taška je termo obalem na svačinu pro děti i pro Vás a říká se jí „Feeder pod“. Tyto dvě taštičky můžete hravě připnout na kočárek, nebo si je dát dolů do koše v kočárku a získáte tak spoustu prostotu ve vaší tašce. Ano, teď to je totiž „ jen VAŠE“ taška, do které pak dáte nákup, dárek, můžete si ji vzít s sebou do fitka nebo na kávu s kamarádkou. A ideální je tento systém také v momentě, kdy jdete třeba ke kadeřnici a dítě s kočárkem Vám někdo hlídá venku v parku. Nepotřebujete kabelku a přebalovací tašku, ale stačí Vám jedna Idaho.

 

A co se do takové tašky vejde? Myslím, že jsem zkusila zabalit věci klidně na celý den mimo domov, myslela jsem na sebe, dceru i malou pozornost pro syny, když je vyzvedávám ze školky a ze školy. Vyzkoušela jsem, zda se vejde do tašky i SOS taštička s náhradním oblečením.  A tímto testem určitě taška prošla, pokud bych do ní vše naskládala, už by v ní prostor na nic jiného nebyl, ale jelikož je variabilní, dá se s ní velmi dobře čarovat. Můžete ji hodit na rameno, můžete vyndat taštičky s jídlem a přebalováním, zkrátka můžete si ji přizpůsobit, jak je Vám libo.

  

Changer pod (přebalovací taštička pro miminko): 3 pleny, přebalovací ubrousky, krém na opruzeniny, hračka, látková plena, přebalovací podložka a krém na ruce.

Feeder pod (jídelní taška pro miminko): Pití a džusík, mačkací přesnídávka, dvě krabičky se svačinkou, 2 musli tyčinky (v našem případě musí být v tašce vždy něco i pro dva velké bráchy).

Idaho: klíče od auta, klíče od domu, dvě peněženky (ano, může to být podivné, ale já opravdu nosím dvě a obě červené), taštička s nezbytnostmi pro maminku, taštička s převlečením pro dceru, diář, tužka.

 

A jaké jsou mé dojmy z této tašky po dvou týdnech testování? Přebalovací taška ke kočárku Idaho je skvělá kámoška do každé situace i do každého počasí. Materiál je pevný, omyvatelný, detaily jsou ze světle hnědé koženky. Design tašky je velmi nadčasový, moderní a pro mě osobně opravdu velmi zajímavý. Taška je jednobarevná, nenajdete na ní žádné dětské motivy, vzory, přívěšky a nic podobného. Je jednoduchá a právě v tom tkví její krása. Milovníci červené zaplesají, protože se jedná o opravdu krásný malinový odstín.

 

A co říct na závěr? Idaho je taška, která vůbec nevypadá jako přebalovací taška ke kočárku. Její kouzlo je v její variabilitě i v jejím dalším využití. Hravě se Vám do ní vejde vše pro Vaše dítě na celý den i víkend mimo domov. Díky nadčasovému modernímu designu budete za hvězdu ve městě, v kavárně i na garden párty. A až Vám miminko vyroste a s kočárkem už jezdit nebudete, určitě ji využijete na výlety, návštěvy fitcentra či hodiny jógy a skvělá bude i na piknik venku. A pokud si ji vyberete v její černé variantě, budete se o ni nakonec prát i se svou drahou polovičkou, protože tahle taška se líbí dokonce i chlapům.

 

Míša

 

Ukázat všechny články

Komentáře

Zatím žádné komentáře


Váš komentář