Muchláčci My Teddy


Proč každé miminko miluje muchláčky My Teddy

Výběr výbavičky pro miminko je pro každou nastávající maminku velká věc. S každou připravenou hračkou jako by tu děťátko bylo o trochu víc přítomné.

A pokud navíc fandíte zeleným značkám, zaujmou vás výrobky značky My Teddy, kterou založila Dánka Pia Møller. Ta již deset let vyrábí hračky, ale také mnoho dalších doplňků pro miminka. V záplavě pestrobarevných výrobků, kterými se obvykle prodejny kojeneckého vybavení hemží, na první pohled zaujme jemnými pastelovými barvami a vkusným designem.

Protože pro dětské usínání jsou důležité rituály, bývá užitečné, když má miminko už od narození svou plyšovou hračku, která mu pomůže naladit se na spánek.

Takovou hračku dokáže v pěstičce sevřít i novorozenec, na rozdíl od klasických plyšáků. A výrobou právě takových usínáčků se My Teddy zabývá.

Kupříkladu muchláček „My Organic Panda“ je vyrobený z čistě organických a k planetě šetrných materiálů. Výplň hlavičky tvoří recyklované PET lahve a hračka splňuje veškerá bezpečnostní kritéria. Látka, ze které je zvířátko ušité, má krátký vlas, a to proto, že miminka ráda všechno ochutnávají. Delší vlákna se totiž často uvolňují a hrozí tak jejich vdechnutí. V případě My Teddy muchláčků a dalších plyšových hraček se však nemusíte ničeho obávat. Nehrozí ani spolknutí očiček hraček, jsou totiž detailně vyšitá namísto obvyklých korálků. Větší děti také jistě ocení silikonové kousátko, které je k muchláčkovi připevněné. Dá se tak říci, že roztomilá panda roste spolu s vaším miminkem. Pokud by se vám nelíbila zrovna panda, k dostání jsou také zajíčci, sloni, žirafy a mnoho dalších zvířátek.

Ukázat všechny články

Komentáře

Zatím žádné komentáře


Váš komentář