Na jaře se výletí s PacaPodkou


Ve vzduchu je pomalu cítit jaro. Počasí se otepluje a začíná volat po procházkách a výletech. Na kratší i delší vycházky pro vás máme úžasného pomocníka do nepohody, který každému rodiči usnadní život. S malými rošťáky musíte být připraveni na všechno, proto rozhodně oceníte naše praktické batohy, do kterých zvládnete zabalit vše potřebné a díky tomu už vás nic nerozhodí. Pojďme se na ně podívat blíže!

Naše jedinečné přebalovací batohy PacaPod si zamilujete na první pohled i dotek. Díky různým materiálům si přijdou na své všichni. V nabídce totiž najdete batůžek z jemné koženky, pevné bavlny potažené PVA či nepromokavý neopren. Všechny materiály jsou zvolené tak, aby je bylo možné otřít na ušpiněném místě a batůžek bude opět jako nový. Design batohů PacaPod je jednoduchý, proto je lehce sladíte k různému oblečení i kočárku. Můžete si zvolit z různých barev a materiálů, dle své libosti. Velice příjemnou vlastností je také jejich unisex zpracování. Do tašky tak zabalíte vše důležité a teprve až před odchodem z domu se můžete rozhodnout, kdo batoh ponese nebo se v jeho nošení můžete střídat.

Jejich vzhled však není jediný důvod, proč si je zamilujete. Batohy jsou především velice praktické. Každý batoh obsahuje totiž dva organizéry, které můžete z batohu lehce vyjmout a naplnit vším potřebným. Jeden z organizérů slouží jako termoobal. Na cestu si tak můžete pohodlně připravit velkou svačinku, která zůstane po celou dobu krásně čerstvá. Druhý organizér můžete využít jako přebalovací a vložit do něj tak vše nutné k přebalení svého děťátka. Potraviny i hygienické potřeby tak zůstanou celou dobu oddělené. Každý organizér má jinou barvu, díky čemuž už nebudete marně hledat to, co zrovna potřebujete. 

Kromě praktických organizérů v batůžku najdete také karabinku na madlo kočárku, na které tašku jednoduše zavěsíte. Zcela neocenitelnou záležitostí je karabinka na klíče. Hledání klíčů v bezedné tašce známe jistě všichni z nás. Klíčky na dně tašky cinkají, ale ať hledáme, jak hledáme, ne a ne je najít. Karabinka na klíče vám ušetří spoustu času a hledání. Stačí na ni klíčky při odchodu z domu připnout a máte vyhráno. 

 

Stejně tak hravě naleznete telefon i dudlík, které díky speciálním kapsičkám budou mít vždy své pevné místo a budou pěkně v bezpečí před poškrábáním a znečištěním. Stačí si pořídit jeden z našich batohů a vše dostane svůj řád.

Neztrácejte čas hledáním věcí, svůj čas raději věnujte dětem a zábavě. 

 

SOUTĚŽ

Pojďme si rovnou zasoutěžit o 1x přebalovací batoh značky PacaPod dle vlastního výběru.

Napište nám do komentářů pod tento příspěvek odpověď na soutěžní otázku:

V čem vás batohy PacaPod zaujaly nejvíce?

Vaše soutěžní komentáře budeme postupně uveřejňovat, proto se nebojte, pokud ten svůj hned po napsání neuvidíte, je to kvůli spamové kontrole.

Soutěž ukončíme v pondělí 6. 3. 2023. Výherce budeme kontaktovat zde v komentářích.

 

Ukázat všechny články

Komentáře

24. 02. 2023 Darina Auerova

Ma v sobe vic boxikov pro prehlednost. Pekny tvar a da se nosit i normalne.

24. 02. 2023 Danča

Dobry den,
nejvic me zaujal designem a velikosti🤩 Konečne nejaky
hezky batoh na trhu👏🏻

24. 02. 2023 Lucie

Dobrý den,
libí se mi moderní a vkusný design batohu, a jako bonus jeho praktičnost!
Skvěle doplní kočarek 🤩

24. 02. 2023 Diana

Dobrý deň, určite ma najviac zaujal dizajn, že je vhodný aj pre oteckov. A to prevedenie hnedá koženka to je úplne podľa mojich predstav🥰

24. 02. 2023 Alex S.

Vyzerajú luxusne a prakticky

24. 02. 2023 Denisa Tomšíková

Batohy mě zaujaly nejen designem, ale především organizérem, který slouží jako termoobal. A pak také tou spoustou dalších organizérů, které si zamiluje každá maminka 🤱

24. 02. 2023 Soňa Ď.

Krásny dizajn, farby, unisex a praktičnosť 👌🏻💯

24. 02. 2023 Monika V.

Krásný design, možnost a variabilnost i pozdějšího využití ….konečně hezkej baťoh nejen na kočárek 😉

24. 02. 2023 Eva B.

Krásný design, spoustu kapsiček a dá se přidělat na kočárek.

24. 02. 2023 Petra Š.

Krásný design, spousta praktických přihrádek.

24. 02. 2023 Veronika Abidi

Určitě designem, barvou a praktičností a možností přidělání na kočárek 🍀🍀🍀

25. 02. 2023 Karin

Batohy Pacapod jsem viděla na vlastní oči v jednom v obchodě. Jsou precizně zpracované ze skvělých materiálů a nejvíce se mi na nich líbí, že jsou nadčasové i elegantní. Vleze se do nich snad všechno. A vypadají sakra dobře!! A nejvíce se mi snad líbí, že když půjdu někam sama, nemusím složitě vytahovat věci a přendávat ty své do kabelky. Vytáhnu jen organizéry a můžu jít s kamarádkou na kafe či nákupy. Je to waw.

06. 03. 2023 www.mimmo.cz

Dobrý den, gratulujeme Vám k výhře!
Prosím, spojte se s námi na e-mailu marketing@mimmo.cz, kde se domluvíme na jejím předání :-)

25. 02. 2023 Petra Ř.

Dobrý den, vypadá božsky ❤️ a ještě je praktický 🍀💖

25. 02. 2023 Natálie Toldi

Líbí se mi design a organizéry, to je fajn vychytávka 😊 no a ten žlutý je božsky jarní!

25. 02. 2023 IvanaM

Jednoduchý a nadčasový dizajn, praktické organizéry a kapsičky, ľahko čistiteľné materiály a že to nevyzerá ako prebaľovací batoh, ak ním je 😀

25. 02. 2023 Lucka H.

Na prvni pohled dokonaly, hlavne ale prakticky a kvalitni! A taky vuubec nevypada jako "prebalovaci", ale je i super na bezne noseni ;-)

26. 02. 2023 Jana Řezáčová

Batohy mě celkově zaujaly tím, jak jsou praktické a myslí na potřeby rodičů. Za sebe mohu říci, že nejvíce mě zaujala karabina na klíče 🔑 (které pokaždé hledám po celé tašce) a pak taky organizér, který zároveň slouží jako termoobal - nepotřebuji tak termoobal, který mi vždy zabírá místo v tašce ☺️❤️

26. 02. 2023 Žaneta

Najviac ma zaujal dizajn. Sú fakt nádherne ❤️

26. 02. 2023 Jarek (Budišov)

Jako tatínka mě zaujalo především to, že se tyto batohy liší od ostatních svým vzorem - pro chlapy ideální, protože s květinkovanou taškou, kterou si pořídila manželka s dcerou, si ne vždy připadám dobře :-D a také se mi líbí praktické organizéry, protože mám rád ve věcech pořádek a ne jako teď, kdy nemůžu v manželčině tašce nic najít.

27. 02. 2023 Jani Endl.

Batohy PacaPod mě na první pohled zaujaly nadčasovým zpracováním. Designově jsou to velmi povedené kousky také na běžné nošení. Oproti jiným batohům ke kočárku se mi líbí již zapracovaný termoobal a rozdělený vyjímatelný organizér, který lze naplnit mimo batoh ☺️👍


Váš komentář