Personalizované deky jako nezapomenutelný dárek


Narození miminka se pojí s několika milníky. 

V jaký den se narodilo si pamatujeme hravě, ale údaje jako přesný čas, hmotnost a velikost už nám po čase ze vzpomínek vyprchají. Personalizovaná deka zajistí, že budeme mít tato ikonická čísla vždy na očích a při pohledu na ně se zasníme, zavzpomínáme a jistojistě se vynoří myšlenky jako: "To byl ale macek, dal mi zabrat!", "Teď si vzpomínám, narodil se 5 minut po půlnoci.", "Jak byla maličká, a teď je nejvyšší ve třídě.".

Kromě citové hodnoty jsou deky příkladem poctivé práce. Deky jsou vyrobené z certifikované hypoalergické bio bavlny, která je tak měkounká, že ji budete chtít bez ustání muchlat v rukou jako antistresovou pomůcku. Dečka je zároveň geniální v tom, jak je přizpůsobivá. Je hřejivá, když je třeba, ale zároveň odvádí nadměrné teplo, tedy nehrozí, že by se děťátko přehřálo.

Informace o miminku nejsou na dece natištěné, jak je to aktuálně trendy. Jsou pracně vetkané, aby nenarušily strukturu materiálu. Nevyblednou, nevypářou se, nepřeperou se. Navíc neškrábou, takže nepodráždí citlivou miminkovskou pokožku.

V nabídce máme několik druhů dek. Jedny vetkaným jménem, mírami a datem narození miminka, jiné jsou zaměřené na jeho znamení. Volit můžete z několika moderních odstínů, od typicky holčičkovsky růžové, přes nebesky modrou po neutrální hnědou, mátovou nebo pudrovou. 

Jak se deky objednávají? Je to opravdu snadné. Vyberete si z naší nabídky tu, která vám stylově nejvíce padla do vkusu. Navolíte si v roletce odstín a vložíte produkt do nákupního košíku. Pokračujte do dalšího kroku objednávky a do poznámky uvedete potřebné údaje: jméno, datum, čas, váhu a délku miminka. Je potřeba rozlišovat malá a velká písmena. Jak nám text napíšete, tak bude na dece zvěčněn. Vše tak probíhá dle vašeho přání.

Personalizovaná deka je mimo jiné vhodná jako týmový dárek. Narodilo se vaší drahé kolegyni nebo kolegovi miminko? Pak to bude chtít nějaký pěkný dar, na kterém se budou podílet všichni kolegové a je nám jasné, že je někdy obtížné se domluvit na jedné věci, se kterou souhlasí úplně všichni, ale copak se dá něco pokazit takto osobitým dárkem? Neexistuje rodič, kterého by personalizovaná deka prémiové kvality nepotěšila.

Jelikož je na výrobu dbán opravdu vysoký nárok, není dodání deky záležitostí několika dnů. Většinou se lhůta pohybuje okolo 4 týdnů. Garanci doručení do Vánoc můžeme dát u dek, co budou objednané do 5. 12. 2022, proto máte poslední šanci objednat právě teď. 

Líbí se vám tato roztomilá vychytávka? A můžeme vás o něco požádat? Dejte o ní vědět. Toužíme, aby dečky byly co nejvíce vidět. Zaslouží si to a my se přiznáme, že nám jejich objednávky přinášejí větší nadšení než objednávky na cokoli jiného. Pokaždé když přijde objednávka, představujeme si, jakou bude mít obdarovaný radost, jak bude do dečky miminko zabalené, jak splní očekávání. A rozhodně se nám pak pochlubte fotkou! :-))

 

SOUTĚŽ - již ukončena!

Pojďme si rovnou zasoutěžit o 1x personalizovanou deku na míru.

Výhra bude možná dodána až po Vánocích, protože přednost ve výrobě dostanou zákaznické objednávky, ale jsme přesvedčeni, že vám i tak udělá obrovskou radost a klidně se na její výrobě můžeme domluvit až později, kdy se narodí miminko, pro které bude určena.

Napište nám do komentářů pod tento příspěvek odpověď na soutěžní otázku:

Pro koho byste chtěli nechat deku vyrobit?

Vaše soutěžní komentáře budeme postupně uveřejňovat, proto se nebojte, pokud ten svůj hned po napsání neuvidíte, je to kvůli spamové kontrole.

Soutěž ukončíme v neděli 4. 12. 2022. Výherce budeme kontaktovat zde v komentářích.

Ukázat všechny články

Komentáře

01. 12. 2022 Zdeňka

Pro svého syna. :-)

01. 12. 2022 Katka H

Deku bych nechala vyrobit pro svého druhého synka Viléma, starší syn má plyšáka s údaji a u mladšího jsem ještě nevymyslela co bych mu nechala vyrobit na památku....Starší syn furt tahá deku, spí sní takže vidím že deka je opravdu praktická,dokonce musí i na víkend k babičce 👵....Vilíkovi budou 2 měsíce takže akorát čas na výrobu vzpomínkové deky a oprášit vzpomínky,myšlenky z porodnice a hlavně míry 🥰🥰😍😍

01. 12. 2022 Radka

Pro jednu ze svých dcer. 😊

01. 12. 2022 Vendula O

Pro syna 😍🙏

01. 12. 2022 Veronika O.

Pre svojho prvorodeného synčeka Miška,ktorý je náš poklad a robí nám veľkú radosť❤️

01. 12. 2022 Žaneta

Keby sme vyhrali, dali by sme vyrobiť dečku pre syna 😊 Neskôr by sme dokúpili aj pre dcérku aby mali obidvaja 😊

01. 12. 2022 Zuzana V.

Pro syna. Jakožto druhý potomek má hodně poděděno, tak by měl něco pouze svého a ještě takhle památeční.

04. 12. 2022 www.mimmo.cz

Dobrý den,
gratulujeme k výhře!
Prosím, spojte se s námi na e-mail marketing@mimmo.cz, kde se domluvíme na jejím předání :-)

01. 12. 2022 Terka B.

Ja bych nechala udělat pro dcerku 😊

03. 12. 2022 Kateřina L

Pro mého prvorozeného syna Ondráška. ❤🥰

03. 12. 2022 Alex

pre svojho synceka urcite, miluje decky

03. 12. 2022 Nicole

Pre dcérku Miu, ktorá ma veľmi rada deky a všade si nosí svoju obľúbenú už od narodenia a to má už 6 rokov 🙂☺️

03. 12. 2022 Lucie H..

Určitě pro svého syna ❤️🙏

03. 12. 2022 Romana Ch.

Pro svého syna Adama, který se mi narodil v létě. ❤️

03. 12. 2022 Eva Fox

Pro svou dcerku Julii ❤️

03. 12. 2022 Pavel M.

Rád bych nechal vyrobit pro dceru nebo syna.

03. 12. 2022 Denisa

Pre môjho synčeka Nikolajka


Váš komentář