Recenze: Přebalovací taška CROYDE


Drahé maminky, 

udělejte si kafíčko a pojďte si přečíst detailní recenzi naší praktické přebalovací tašky CROYDE od značky PacaPod. Tašku pro vás zhodnotila maminka Aneta, kterou můžete sledovat na Instagramu pod účtem @anetteprchal.

 

Jmenuji se Aneta a jsem maminkou dvojčátek Viki a Vivi, před mateřskou dovolenou jsem se věnovala plussizemodelingu a pracovala v bance, nyní jsem maminka na plný úvazek, která si ve volných chvílích ráda odskočí nafocení.

 

Výběr přebalovací tašky není určitě jednoduchý úkol a každá maminka má jiné požadavky či priority.

U mě byly priority jasné. Hledala jsem nějakou praktickou, prostornou a designovou tašku, aby se do ní právě vešly všechny věci pro obě dvojčecí holčičky a ještě nějaké mé drobnosti. Přála jsem si, aby to nebyla na první pohled klasická přebalovací taška, aby měla dost kapes a snadno se s ní manipulovalo. Mé celkem náročné požadavky splnila úžasná taška PACAPOD CROYDE v šedé barvě a já bych Vám o ní chtěla něco málo říct…

 

pacapod prebalovaci taska

 

PACAPOD jsou unikátní přebalovací kabelky či batohy ke kočárkům a značka se řadí mezi nejlepší značky přebalovacích tašek vůbec.

Já si vybrala právě CROYDE v šedé barvě. Zamilovala jsem se do ní hned na první pohled, jednak pro její jednoduchý a přitom luxusní design. Miluji ty její zlaté detaily a velké kožené kapsy. Na první pohled by nikdo neřekl, že je to právě přebalovací taška. Ale také proto, že je opravdu prostorná a tudíž je vhodná i na víkendové výlety, které my tak milujeme. Já do ní dám opravdu vše potřebné na celý víkend. Beru ji teď všude, k lékaři, do obchodu, na procházku či celodenní výlet s holčičkami.

Navíc se mi moc líbí, že se dá nosit buď jen v ruce, a nebo díky jejímu delšímu popruhu přes rameno jako crossbody taška, což je velice praktické, zejména když potřebuji obě ruce volné - pro holčičky - například při přesunu do auta. Skvělé je, že se nám hodí i ke kočárku pro dvojčátka a velikostně sedí naprosto perfektně. Určitě ji využiji, i když holčičky už odrostou a nebudou potřebovat plenky, dudlíky a další miminkovské potřeby. Vidím ji do budoucna jako skvělou tašku do práce či dále na víkendové cesty a výlety, vhodná bude i jako taška do letadla.

 

Co vlastně obsahuje základní vybavení tašky?

- karabinky na madlo kočárku

- dlouhý nastavitelný popruh

- přebalovací podložku

- 3 vnitřní miniorganizéry, díky kterým bude ve vaší kabelce vždy pořádek – termo taštičku, průhlednou taštičku na různé cestovní potřeby, přebalovací taštičku

- mini taštička na dudlík či klíče

pacapod prebalovaci taska

Shrnutí:

Tašku již používám několik měsíců a s klidným srdcem můžu říct, že jsem si nemohla vybrat lépe. Moje sestra s maminkou nemohly uvěřit, že to je přebalovací taška, myslely si že to je krásná velká kabelka (shoperka). Takže až ji nebudu potřebovat jako přebalovací tašku, určitě ji dál využiji na focení, nákupy, do práce či výlety a už se na to moc těším. Nikdo totiž nemá šanci zjistit či poznat k čemu dříve sloužila. Taška, na to, že je opravdu prostorná, je velice lehká, kvalitně zpracovaná, dobře se s ní manipuluje, pěkně se udržuje, je neuvěřitelně praktická a ten design, to je taková třešnička na dortu. Za mě opravdu velká spokojenost a dávám jí 10 bodů z 10, takže maximum.

 

Určitě sledujte Instagram Anet na profilu: @anetteprchal

 

Ukázat všechny články

Komentáře

Zatím žádné komentáře


Váš komentář