Milí zákazníci, abychom si užili velikonoční svátky, bude náš sklad v termínu 29.3-1.4.2024 uzavřen. Objednávky vytvořené anebo s připsanou platbou  28.3. po 12:00 budou zabaleny a vyexpedovány od úterý 2.4.2024.
Děkujeme za pochopení a přejeme krásné Velikonoce! Tým mimmo

Školní svačiny


Skončil dříve, než bys řekl švec. Školní rok 2020/2021.

Asi nikdy se děti netěšily do školy tak jako letos. Všechny ročníky, bez výjimek.

V září nastoupí do prvních tříd noví školáčci a my všichni jim budeme přát, aby mohli chodit do školy celý školní rok 2021/2022. Aby se mohli bez přerušení potkávat s paní učitelkou a kamarády, učit se, skotačit, dovádět a užívat si školního života bez obav a naplno.

Školní tašky už jsou připravené, tužky v penálech srovnané, přezuvky voní novotou. Nálada se potácí někde mezi velkým očekáváním, těšením a nejistotou, která určitě zmizí hned po prvních dnech ve škole.

A nám rodičům nastane čas vymýšlení a připravování svačin. Tentokrát si ale nikdo ani nepovzdechne, budeme svačiny po tom dlouhém čase, kdy byly děti na distanční výuce, připravovat rádi, že ?

A do čeho budeme svačiny balit? Přeci do krabiček od b.boxu! Žádné plýtvání plastovými sáčky a potravinovými fóliemi! Tři velikosti svačinových boxů a šest barevných variant – který bude ten váš, děti? A hlavně – čím ho naplníte?
Máme pro vás pár tipů, koukněte na naše obrázky. Určitě by neměl chybět kousek ovoce, zeleniny – okurka nebo mrkev nakrájené na hranolky, pečivo s pomazánkou, šunkou nebo sýrem, něco sladkého na zub, třeba kousek bábovky nebo koláče od maminky, fantazii se meze nekladou. Do velké b.box krabičky na svačinu se vejde i celý banán, velkou přihrádku můžete využít na krajíc chleba nebo těstovinový salát. To je pro větší jedlíky nebo pro děti, které musí mít sebou jídlo na celý den.

Pro děti, ale i dospělé, kteří potřebují jen větší svačinu a mají rádi rozmanité varianty, můžeme doporučit střední svačinový box. Využijte části přikryté silikonovým víčkem pro jogurt nebo dip a do ostatích přihrádek si připravte krekry a zeleninu nebo ovoce.

A pro malé svačinky je úplně skvělý malý svačinový box, je objemnější než jste čekali. Nechcete hledat zatoulané jablíčko v aktovce? Zavřete jej bez obav do krabičky, protože víčko se přizpůsobí kulatému tvaru ovoce. A do druhé poloviny malého svačinového boxu nakrájejte na kostičky sýr nebo přihoďte pár oříšků – svačina, která vás „nakopne“ ale neuspí je nejlepší.

Jsme moc zvědaví, jaké svačinky chutnají vám!

 

Svačinu si můžete připravit už den předem, budete mít ráno více času na češtění zubů a oblékání.

Nezapomeňte, že pitný režim je také důležitý, možná se vám hodí super lehká lahvička s brčkem nebo lahvička s pítkem. V chladnějších dnech můžete vypít svůj teplý čaj z termosky s brčkem.

A co vy, milí rodičové - pamatujete si ještě na váš první den ve škole? Co jste měli na sobě? S kým jste seděli v lavici a jak se jmenovala vaše paní učitelka?

 

Ukázat všechny články

Komentáře

Zatím žádné komentáře


Váš komentář