Milí zákazníci, abychom si užili velikonoční svátky, bude náš sklad v termínu 29.3-1.4.2024 uzavřen. Objednávky vytvořené anebo s připsanou platbou  28.3. po 12:00 budou zabaleny a vyexpedovány od úterý 2.4.2024.
Děkujeme za pochopení a přejeme krásné Velikonoce! Tým mimmo

Speciál: Uklidňující přívěsky Jellystone Designs


Často se setkáváme s dotazem, co to vlastně jsou ty uklidňující přívěsky. Dneska si je dopodrobna rozebereme a zaměříme se na jejich tvrdost. Pojďme na to! :-)

NA CO TO TEDA JE?

Pokud má dítě sklon v momentech nervozity žvýkat oblečení, pocumlávat nebo kroutit vlasy nebo si ohlodávat nehty, doporučujeme silikonový žvýkací přívěsek, který se nosí na krku a přesměruje tím jeho žvýkací potřeby a zaměstná ruce a ústa jiným, mnohem příjemnějším a bezpečnějším způsobem. Samotný přívěsek lze podle potřeby žvýkat, žmoulat v ruce, hladit...

Vezměte prosím na vědomí, že žvýkací přívěsky jsou doporučeny pro věk 3 let a více. Tyto doplňky jsou vhodné také pro autistické děti a jsou doporučeny ergoterapeuty!

JAKÉ JSOU JEJICH DRUHY?

Máme řadu antistresových přívěsků pro různé oblasti žvýkání. Některé děti mají tendenci žvýkat zadními zuby, což znamená, že potřebují dlouhé, štíhlé žvýkací potřeby, které dosáhnou až k zadním stoličkám. Do této kategorie patří také skřípání zubů. Pro zadní zuby doporučujeme přívěsek Robot.

Pro děti, které žvýkají předními zuby, nejsou stanoveny žádné specifické požadavky na velikost nebo tvar. Na přední zuby lze tedy použít jakýkoli uklidňující přívěsek Jellystone Designs. Pokud si nejste jisti, které zuby vaše dítě používá, doporučujeme žvýkací pomůcku na stoličky, protože ta pokryje zadní i přední zuby. Vhodný je opět přívěsek Robot.

JAKÉ JSOU ÚROVNĚ JEJICH TVRDOSTI?

Měkké
Pro děti nebo dospělé se speciálními potřebami, kteří jsou klasifikováni jako "mírní žvýkači", nemají tedy tendence vše překousnout, jsou vhodnou volbou měkké přívěsky. Tyto druhy přívěsků jsou poměrně poddajné, ideální pro mírné žvýkání. Pokud je tento druh právě pro vaše dítě, podívejte se na duhový přívěsek, jedno z našich nejoblíbenějších měkkých žvýkadel!

Střední
Pro děti se speciálními potřebami, kteří jsou klasifikováni jako "středně silní žvýkači", kteří žvýkají pravidelněji a vyžadují pevnější žvýkací prostředek, vybírejte z přívěsků se střední tvrdostí. Mnoho žvýkacích přívěsků Jellystone Designs má střední tvrdost, včetně přívěsku Sněhová vločka, Srdíčko nebo Blesk.

Pevné

Pro "náruživé žvýkače", kteří mají tendence předměty přímo prokousávat, jsou ideální přívěsky nejpevnější struktury. Tato skupina přívěsků je poměrně tvrdá (ne příliš poddajná), protože jsou navrženy tak, aby vydržely agresivnější žvýkání. Mějte však na paměti, že žádné kousátko není nezničitelné, takže po čase pravděpodobně nastane moment, kdy bude žádoucí ho vyměnit. V nabídce nejvyšší odolnosti je oblíbený přívěsek Robot.

SOUTĚŽ

Pojďme si rovnou zasoutěžit o 3x uklidňující přívěsek dle vlastního výběru.

Napište nám do komentářů pod tento příspěvek odpověď na soutěžní otázku:

 Proč by vám výhra uklidňujícího přívěsku udělala radost?

Vaše soutěžní komentáře budeme postupně uveřejňovat, proto se nebojte, pokud ten svůj hned po napsání neuvidíte, je to kvůli spamové kontrole.

Soutěž ukončíme v pondělí 3. 4. 2023. Výherce budeme kontaktovat zde v komentářích.

Ukázat všechny články

Komentáře

31. 03. 2023 Tereza Vránová

Moc ráda bych přívěsek pro syna. Je dost stydlovej a nervózní a vždy si začne zuzlat třeba rukávy, strkat prsty do pusy. Tak bych to moc ráda odbourala díky Vašemu úžasnému přívěsku 🥰.

31. 03. 2023 Jana Vašíčková

Ráda bych získala přívěsek a to buď pro dceru, která bude nastupovat do školy a v současnosti je z toho trochu nervózní a žužlá si vlasy a nebo pro syna, který poslední dobou strká do pusy vše možné. Synovi je 3,5 roku.

31. 03. 2023 Ivana Odvárková

Dobrý den, ráda bych pro 3,5 letého syna vyhrála tento přívěsek, protože má parezu poloviny obličeje a kousátko by mu mohlo pomoci v rehabilitaci a zbavení se dudlíku.

04. 04. 2023 www.mimmo.cz

Dobrý den, gratulujeme k výhře! Prosím, kontaktujte nás na e-mailu marketing@mimmo.cz, kde se domluvíme na jejím předání :-)

31. 03. 2023 Petra Jakubčová Voláková

O takomto prívesku čítam prvýkrát a veľmi ma zaujal. Dcérka je v poslednej dobe dosť nervózna. Narodilo sa nám bábätko a odvtedy u nej evidujeme zmenu o 360°. Vyžaduje pozornosť, je nervózna, začala si hrýzť nechty. Preto by som takýto prívesok veľmi ocenila a verím, že by jej pomohol.

31. 03. 2023 Jana Řezáčová

Přívěsek by pro nás byla radost vyhrát už jen proto, že bychom měli další naději, že se naše malá Ďáblice třeba zklidní 😈🙏

01. 04. 2023 Jarek /Budišov/

Z přívěsku bychom měli radost, neboť máme doma náruživého žvýkače a opravdu spoustu ožvýkaných, okousaných věcí okolo. Snad by uklidňující přívěsek přinesl klid dceři i nám doma 😄

04. 04. 2023 www.mimmo.cz

Dobrý den, gratulujeme k výhře! Prosím, kontaktujte nás na e-mailu marketing@mimmo.cz, kde se domluvíme na jejím předání :-)

02. 04. 2023 Alex S.

dakujem za tento clanok, myslela som si, ze to pre nas nie je, ale opak je pravdou. syn skripe zubami a kuse si casto tricko. idu mu sice patky zuby ale neviem ci to suvisi. privesok by ho potesil a zamestnal tak pusu

02. 04. 2023 Lukáš Hampel

Synovec 3,5 roku se nechce vzdát dudlíku a když je nervózní, tak buď kouše právě dudlík, oblečení nebo cokoliv co má po ruce, hračky, lahvičky na pití, plastové příbory. Myslím, že by mu přívěsek mohl pomoci se kousání zbavit nebo aspoň eliminovat počet rozkousaných věcí.

02. 04. 2023 Jana Endl.

Přívěsek by se hodil našemu malému zlounkovi, který si neustále okusuje prstíky a kouše do všeho kolem sebe - těžko říct, zda kvůli nervozitě, nebo zda je to zlozvyk související s dříve okusovaným dudlíkem. :-D
Snad by přívěsek nežádoucí chování zmírnil ...

03. 04. 2023 Katka

Chtěla bych přívěsek pro syna , je trochu hyperaktivní a chvíli neposedi ,určitě by měl i radost 20 bude slavit 4 narozeniny tak aspoň by měl klidnější oslavu s uklidňujícim přívěskem

03. 04. 2023 Nikol

Moc bych chtěla, aby syn měl hezké nehty. Tento přívěsek je pro mě úplná novinka a mohlo by to vyřešit jeho problém s kousanim nehtů i obleceni

04. 04. 2023 www.mimmo.cz

Dobrý den, gratulujeme k výhře! Prosím, kontaktujte nás na e-mailu marketing@mimmo.cz, kde se domluvíme na jejím předání :-)

04. 04. 2023 Petra

Výhra by potěšila syna, on totiž žužlá lem trička. Rád rozkousava různé věci, hračky, apod. Drtí to zuby, uklidňuje ho to.


Váš komentář