Termosky jsou opět v kurzu!


Termosky jsou opět v kurzu!

Pokud jste narození v 70. nebo 80. letech minulého století, možná si ještě pamatujete jídlonosiče, se kterými chodily maminky vyzvedávat oběd do školní jídelny, když jsme onemocněli.

Vstoupili jsme do třetí dekády 21. století a nosit si jídlo sebou je opět v kurzu. V tomto případě nejde o nějakou módní výstřelku, ale o zdravý životní styl a také o projev ekologického myšlení a úcty k planetě. 

V mrazivém dopoledni v parku, na horách, při celodenním řádění v deštivém počasí, ale i ve vedrech u vody. Všude tam oceníte kvalitní termosku, kterou můžete mýt v myčce a rozhodně není pouze na jedno použití. V zimě udrží termoska nápoje horké, v létě chladné. A když je navíc k dispozici i ve variantě na jídlo a jejím výrobcem je známá australská značka b.box, je jasné, že nemůže chybět v žádném batohu či tašce.

Značka b.box proslula chytrými řešeními, které usnadňují život dětem i rodičům. A platí to i pro její termosky. Tato dvojplášťová termoska s brčkem udrží nápoje až sedm hodin studené a až pět hodin teplé. Pít lze skrze silikonové brčko, které můžete též samostatně dokoupit. Díky speciálně vyrobenému víčku tekutiny z uzavřené termosky samovolně nevytékají. Snadno se otevírá tlačítkem a jednoduše ji můžete zavěsit na batoh či kočárek.

Termosku na jídlo si sestavíte podle vlastních potřeb. Její základ tvoří široká nádoba a šroubovatelné víčko. Přidat můžete též ucha nebo vidličku se spodním krytem. Termosku pořídíte v několika barevných variantách a díky chytře řešenému systému bude sloužit těm nejmenším i školákům.

Usnadněte si společně strávený čas bez ohledu na rozmary počasí nebo destinaci.

A dobrou chuť :-)!

 

Olga

Ukázat všechny články

Komentáře

Zatím žádné komentáře


Váš komentář