Testovali jste Hrnečky s brčkem od b.box


Testovali jste Hrnečky s brčkem od b.box


Testování se vám líbí a nám také! Pojďme se podívat, co od značky b.box testovala batolata a děti v lednu? Ten nejprodávanější produkt od značky b.box, který si už i v našich končinách nalez svoje věrné fanoušky.

Hrneček s brčkem byl jedním z prvních produktů, které dvě kamarádky navrhly před 11 lety v Austrálii. Člověk by si řekl: čím může být takový obyčejný hrneček s brčkem výjimečný? Tak jako u ostatních produktů b.box, i u tohoto hrnečku jde o drobná vylepšení, která činí pití nebo jídlo pro naše malé potomky daleko snadnějším. Malý krok pro človíčka, velký krok pro lidstvo - nabízí se přirovnání :-)

Kdo někdy viděl batole, jak si dává do pusinky hrneček s brčkem, naklání si ho a snaží se pít tak, jak to vidí u dospělých - totiž obrátí ho dnem vzhůru... a pak se diví, nebo rozčiluje :-), že mu do pusinky nic neteče, ten ví, že takové závažíčko na konci měkkého ohebného brčka dělá divy.
Ano, z hrnečku od b.box může pít dítě i v leže, v sedě, s nakloněním či bez něj. Závažíčko na konci brčka uvnitř hrnečku následuje tekutinu a je vždy ponořené.

Na veletrzích, místech, kde se s vámi pravidelně a rádi vídáme, jsem potkala několik rodičů, kteří tvrdili, že jejich dítě z brčka nepije. A jaké pak bylo jejich překvapení, když z hrnečku od b.box se jejich dítko napilo a nechtělo jej dát z ruky :-). Závažíčko pěkně klepe o stěny hrnečku, a to je vám potom zábava :-)!

Ptáte se, jaké byli reakce našich testerů?
@peta_a_mata píše: S hrnečkem jsme celkově moc spokojeni a určitě ho můžu doporučit.

@markejs.is.mum se vyjádřila na instagramu: A tenhle hrneček s brčkem od b.box , který jsem vám představovala ve stories je prostě TOP. Za mě 100 ze 100. Hrnek, který teče když má a neteče, když nemá. OPRAVDU! Elis chtěla z hrnku pít hned. Chytla ho a už nepustila. Pořád ho zkoumá, otáčí a usmívá se. Tohle si sedlo na první dobrou.

@deník_z_domaci_kuchyne kromě kladů našel na hrnečku i jedno malé mínus - tato testerka by ocenila větší objem hrnečku. Nyní má hrneček objem 240 ml.



V průběhu let byl hrneček s brčkem od b.box různě inovován a při vylepšeních se vždy přihlíželo k námitkám a poznámkám zákazníků.

Pojďme si jej tedy představit v bodech:

  • dva úchyty po stranách, aby pěkně padl do dětských ručiček
  • širší a hlavně měkké brčko - šetrné k dětským dásním
  • membrána asi 0,5cm pod horním koncem brčka - ta nedovolí vylití tekutiny
  • závažíčko na konci brčka, které následuje tekutinu
  • očko na brčku uvnitř víčka pro snadné vyjmutí a výměnu brčka

A aby hrneček co nejdéle vydržel, je k němu i spousta náhradních dílů a doplňků:

Dnes to bylo dlouhé, ale tento hrneček si takový blog zaslouží. V době, kdy nemůžeme navštívit obchod, prohlédnout si zboží a přesvědčit se o jeho kvalitě, je nezbytné vědět před nákupem co nejvíce informací. Ještě váháte :-)?

Ať jste zdraví a spokojení a ať se vám všechny nemoci obloukem vyhnou. 

To vám přeje, 

Olga

 

Ukázat všechny články

Komentáře

Zatím žádné komentáře


Váš komentář