Testovali jste Sport láhev od b.box


Bylo takové horko, že nečekaně praskaly nově vybudované dálnice.

A do tohoto parádního počasí jsme se trefili s testováním lahviček od značky b.box. Nemohlo to vyjít lépe, protože kdy jindy otestovat lahev na pití pro malé děti než v době, kdy je horko a dodržovat pitný režim je nutnost?

Vidíme podle vašich reakcí, že testování vás baví. Co nás ale s každým novým testováním překvapí, je množství reakcí a fotografií, které nám posíláte! Vždy si říkáme, že už to nemůže být lepší a s dalším testováním přijde tolik krásných fotek, že nevíme, kterou vybrat k našemu blogu! Všem za tyto příspěvky do naší kolekce fotografií a obrázků moc děkujeme.

Dostali jsme fota z výletů, z kuchyně, ze zahrad, od bazénu, na kole… naši malí testeři pojali testování zodpovědně a sport lahev opravu nešetřili. A od toho testování právě je! Ceníme si zpětné vazby a poznámky i pochvaly předáváme dále výrobci do Austrálie.

Jak tedy dopadla Sport láhev od značky b.box u našich testerů?

@matka_veronikak na svůj profil napsala: Sportovní láhev je skvělá. Neteče, ani když se do ní dá šťáva, že jsem se bála. Je lehká, snadno se zavírá o otevírá. Skvěle se drží v ruce. Za nás dobrý. Je to tak – lahev je pro malé děti uzpůsobená, má trojúhelníkovou základnu a proto skvěle padne do dětských ručiček. Je vyrobena z Tritanu, což je lehký, velmi odolný plast, který neobsahuje bez BPA a ftaláty.

Malý Viktorek od @_zuzval_ přejmenoval láhev na Mimoně, že by to mělo něco společného s názvem našeho e-shopu 😀? Nikoli, to jen žluto-šedá barva, kterou si vybral, mu Mimoně připomněla 😀.

V některých rodinách došlo ke zcizení testované lahvičky. Sourozencem. Sdílení lahvičky mezi sourozenci řešila @radkaraiser i maminka Lucie ze @siju.tedy.jsem, která také skvěle nafotila do detailu rozebrané pítko lahvičky a ukázala tak, jak jednoduché je čištění pítka.

Že je lahev určená pro akční děti nám jasně předvedl Adámek od @t_erri_y. Na kole byla velká žízeň a objem lahvičky 450ml byl na výlety tak akorát.

A ještě na závěr našeho výběru musíme dodat, že se nám mezi testery objevilo několik hereček, například talentovaná Stella od @radkaraiser i modelek – romantické obrázky Dívky s kloboučkem jsme dostali od @petra_balonova.

 

 

 

Pořídili jste svému dítku také naši Sport láhev? Máte podobné fotografie? Stačí nás na IG označit #mimmocz

Přejeme vám krásný červen!

 

Olga

 

Ukázat všechny články

Komentáře

Zatím žádné komentáře


Váš komentář