Testovali jste hračky HALFTOYS


Dostali jsme 1!

Testování hraček HALFTOYS je u konce. Tentokrát jsme to vzali pěkně od podlahy: z přihlášených dětí a rodičů jsme vybrali 18 testerů a zaslali jim vybrané hračky. Kromě poctivého testování jsme pak rodiče požádali o vyplnění krátkého dotazníku.

Hračky HALFTOYS jsou totiž velmi specifické, troufáme si tvrdit, že něco takového na našem trhu není – pokud ano, ještě jsme na to nepřišli :-)

Upřímně jsme se těšili na odpovědi našich testerek, ale také jsme byli trochu napjatí, jak hračky u dětí uspějí.

Teď už víme, že nikdo nebyl zklamaný: velikost hračky byla taková, jakou testeři očekávali. Velmi příjemný materiál na dotek, snadno rozložitelné tělo zvířátka díky malým magnetům, možnost použít hračku ve vodě, v písku, i s modelínou, dále edukativní rozměr hračky, kdy se děti dozví, co se skrývá v těle zvířátek byly hlavní plusy, které se nejčastěji opakovaly.

Stejně cenné jako pochvaly byly i postřehy nepříznivé. A protože hrajeme fér, i o tyto se s vámi podělíme: kartonovou dioramu by některé maminky přivítaly z jiného materiálu, například z plastu. Pro některé děti bylo složitější poskládat kostru zvířátka, se sestavováním kolébky v kolekci Baby pomohli dětem rodiče.

Někomu se líbily barvy zvířátek, jiný by je raději viděl v reálnějších barvách. Někdo miluje dinosaury a měl z nich radost, jiný dává přednost autům a letadlům. Jeden si láme hlavu se složením kostry zvířátka, druhý by přivítal kostru rozložitelnou na více kousků.

Každý jsme jiný a uvnitř přece velmi podobní :-).

Co ale hovoří za vše je celková známka, kterou zvířátka HALFTOYS dostala od maminek: byla to krásná jednička, jednou dokonce s hvězdičkou, jednou byly oznámkována chvalitebně.

Moc děkujeme všem testerům a jejich rodičům!

Kdo si hraje, nezlobí a s naše zvířátka se hodí pro všechny zvídavé děti od 3 do 99 let.

A nyní už výběr fotek od našich drahocenných testerek!

 

 

Ukázat všechny články

Komentáře

Zatím žádné komentáře


Váš komentář