Milí zákazníci, abychom si užili velikonoční svátky, bude náš sklad v termínu 29.3-1.4.2024 uzavřen. Objednávky vytvořené anebo s připsanou platbou  28.3. po 12:00 budou zabaleny a vyexpedovány od úterý 2.4.2024.
Děkujeme za pochopení a přejeme krásné Velikonoce! Tým mimmo

Testovali jste klip na dudlík


Testovali jste klip na dudlík

Malá věc, která rozděluje společnost. Už víte, o čem bude tento blog? O dudlíku a klipu na dudlík. Nebudeme se pouštět do debat o tom, zda dát, či nedat dítěti dudlík, ať se každý rozhodne sám. Mrkneme se na fotky našich malých testerů, kteří testovali klip na dudlík od My Teddy.

Dudlík je tady od nepaměti. Měl za úkol dítě uklidnit a pomoci mu usnout. Kdysi vypadal jako malý váček z tkaniny a mohl být naplněn chlebem, napuštěný makovým odvarem a někdy i likérem. První "dudlík", tak jak jej nyní známe, si nechal na začátku minulého století patentovat W. Meinecke.

Zkušenost z mé rodiny je taková: první dvě děti dudlík měly a velmi snadno se ho v určitém věku vzdaly. Třetí dítě nikdy dudlík nepřijalo. Bohužel. Místo dudlíku používalo dva prsty pravé ruky. Velmi intenzivně je sálo a cucalo a ač jsme mu nabízeli jakýkoli dudlík, nevzalo si ho. Prsty si cucalo do 3 let věku. Dudlík odnese čert, dá se popelářům, mladšímu sourozenci, ztratí se... prostě to jde nějak zařídit, aby dudlík nebyl. Ale prsty ne. Zajímalo by mě, zda máte podobnou zkušenost?

V polovině dubna jsme rozeslali 10 balíčků s klipy na dudlík a čekali na reakce našich malých testerů. Z fotek, které nám poslaly jejich maminky, čiší spokojenost a radost. Maminky si mohly vybrat barvu klipu na dudlík a z velké části byla ve výběru kolekce Colors. Musíme napsat, že s fotografiemi si daly maminky záležet, nemůžeme si nevšimnout ladících čelenek, plínek, bodýček, nádobíčka... je to prostě krásné a my děkujeme!

@simply_with_lenka vyzdvihla ve svém příspěvku na IG skandinávský design: jemné barvy, jednoduchost a praktičnost - klip lze totiž nasadit na jakýkoli dudlík. Další benefity jsou, že klip dodáváme ho v dárkové krabičce, je skvělý na bolavé dásně při růstu zoubků (jako kousátko), vyroben ze 100% silikonu, který neobsahuje BPA.

V jaké skupině jste vy? Dudlík ano nebo ne? 

Ať už patříte do skupiny A nebo B, přejeme vám krásné květnové dny a hodně zdraví!

Vaše Olga

 

 

P.S. bylo těžké vybrat z mnoha fotek, nejraději bychom uveřejnili všechny. Sem se nám nevejdou, ale to nevadí, ještě máme instagram :-)!

 

Ukázat všechny články

Komentáře

Zatím žádné komentáře


Váš komentář