Testovali jste termosky b.box


Testovali jste termosky b.box

V březnu to budou dva roky, kdy jsme poprvé prodali první termosku od b.box. Taková normální termoska s brčkem, řeklo by se... Pro nás, a snad i pro mnoho našich zákazníků, se termoska od b.box stala součástí vybavení na výlety ven i na doma.

Jeden z našich velkoobchodních partnerů má na svých stránkách u produktu hodnocení zákazníků. S termoskou b.box je spokojeno 94% zákazníků. To není špatné, my si ale neklademe malé cíle, rádi bychom 100% :-)

V posledních měsících se prodej čehokoli přesunul hlavně na internet. Je těžké vysvětlovat zákazníkům co všechno termoska umí/neumí. A i když máme u každého produktu v e-shopu dokonalý popis a hóóódně fotografií, stejně se stane, že se nevyhneme nedorozumění. To nás trápí a snažíme se to řešit.

Požádali jsme tedy 10 rodičů s dětmi, zda-li by termosku nevyzkoušeli a poslali nám zpětnou vazbu. Jsme rádi, že si udělali čas, poslali nám fotografie a můžeme si o termoskách přečíst i na jejich sociálních sítích. Bude to znít jako sebechvála, ale valná většina (nemůžeme přeci napsat, že všichni :-)) byla spokojena. Hlavně děti, a pro ty je termoska určená! Ale máme i maminku, která si termosku půjčila :-). Co z termosky pila nevíme - že by svařák :-)?

Termoska je určena pro pití dnem dolů. Uvnitř v termosce je tuhé brčko, které je kolmo ke dnu. Když je termoska dnem nahoru, dítě saje vzduch. A taky mu kape skrz malý otvor v brčku tekutina na nosánek. Otvor je tam proto, aby se při sání doplňoval vzduch a nevznikl podtlak. Pak by už pít nešlo. Nebojte, pokud termosku zavřete, ve víčku je výlisek, který přesně "dosedne" na otvor a uzavře jej. Takže dobře uzavřená termoska neteče!

Termoska má držátko, protože "já sám" je heslem značky b.box. Veselé a jasné barvy přitahují dětskou pozornost a děti si termosku rádi sami nosí. Ovšem největší zábava je ten šedý knoflík, po jehož zmáčknutí se termoska otevře! 

"Mě se líbí snadná údržba, protože brčko je lehce rozložitelné a dá se krásně umýt. Navíc se dá kompletně umývat i v myčce" píše jedna mamimka - testerka. Potvrzujeme, celou termosku můžete skutečně umýt v myčce v horním koši.


"No a naše Denda je takový okusovač, takže se stává, že brčko prokousne." To nás ale nezaskočí, v nabídce máme náhradní brčka a také čistící kartáčky všech malých a nejmenších velikostí, kterými brčko krásně vyčistíte.

A jak je to s deklarovanou dobou, po kterou udrží termoska nápoj chladný/teplý? Výrobce udává, že nápoj zůstane teplý 5 hodin a studený 7 hodin. Záleží ale na tom, jak studený/teplý nápoj do termosky lijete a jaká teplota je venku. Osobně mám zkušenost, že když dám večer do termosky horký čaj, je dopoledne ještě teplý. VŽDY zkontrolujte teplotu nápoje před podáním dítěti, aby nedošlo k opaření!

Máte už termosku od b.box? Používáte ji? Jaké s ní máte zkušenosti vy? A vaše děti :-)?

Mějte krásné zimní dny s teplým čajem vždy při sobě :-)!

Olga

Chcete se také stát naší testerkou? Pozorně sledujte náš profil @mimmo.cz na instagramu.

 

 

 

Ukázat všechny články

Komentáře

Zatím žádné komentáře


Váš komentář