Testovali jste usínáčky My Teddy


Co je víc než radostí rozzářené dětské oči?

Při testování našich produktů maminkami a dětmi dostáváme velmi cenné zpětné vazby. A kromě nich také vždy pár fotografií, se kterými se s vámi chceme opět podělit.

V říjnu jsme k otestování zvolili muchláčky, usínáčky od značky My Teddy. Tyto doplňky pro kojence jsou v našem e-shopu tak oblíbené, že některé druhy jsou často vyprodané. Ale nebojte, na vánoční sezonu jsme připraveni, koukněte sem a vyberte muchláčka pro vaše miminko nebo batole. Takový muchláček je totiž bezva věc: můžete s ním hrát maňáskové divadlo, připnout na něj dudlík, aby se v noci snadno našel. Když si dá k sobě usínáčka maminka, dítě pak z něj cítí její vůni a lépe se před spaním zklidní. Je to parťák na dlouhou dobu. Víme, že je potřeba takovou hračku pro miminka někdy vyprat, téměř všechny plyšové a látkové hračky od značky My Teddy můžete prát v pračce na 30 stupňů.

Každá hračka má do detailu vyšitá očička pro upoutání pozornosti dítěte. Děti všechno rády ochutnávají a krátký chlup na plyši zase nedráždí malé děti v pusince. A ty barvy! Od jemných pastelových tónů až po sytě zelenou!

Co si k otestování vybrali naši malí testeři? Koukněte na fotky a dejte nám vědět, jaký usínáček by se líbil pod stromečkem vašim dětem.

Ukázat všechny články

Komentáře

Zatím žádné komentáře


Váš komentář