Milí zákazníci, chtěli bychom vás informovat, že náš sklad bude ve státní svátek 8.5.2024 uzavřen. Objednávky vytvořené anebo s připsanou platbou  7.5. po 12:00 budou zabaleny a vyexpedovány ve čtvrtek 9.5.2024.
Děkujeme za pochopení. Tým mimmo

Zážitek z pití s tritanovými lahvemi od b.box


Vybíráte pro svého školáka láhev na pití, která bude nejen praktická, ale také poutavá a funkční? Pak byste měli zvážit láhve na pití od značky b.box. Tyto láhve jsou vyrobené z tritanu. Co víc, díky širokému výběru, můžete vybrat láhev, která bude vyhovovat jak vkusu, tak potřebám vašeho dítěte.

Tritan je ideální volbou materiálu pro školní láhev na pití z několika důvodů. Předně je velmi odolný, což znamená, že se snadno nezlomí ani nepoškodí, když se s ním zachází hruběji, což je při používání dětmi běžné. Tritan je také bezpečný materiál, který neobsahuje žádné škodlivé chemikálie, jako je BPA.

Navíc láhve od b.box jsou navrženy tak, aby byly pro děti atraktivní a zároveň praktické a snadné na používání, přesně podle hesla značky "já sám". Mají průhledný design, který umožňuje dětem vidět, kolik tekutiny jim zbývá, a tak je pro ně snazší hlídat a dodržovat pitný režim. Průhledný design také nabízí další výhodu: když do láhve přidáte bylinky nebo ovoce, stává se z mnohdy nudného a nuceného pití zábava.

Lahvičky na pití od b.box jsou také velmi univerzální. Jsou perfektní na školní přestávky, na zájmové kroužky i na tělocvik. Jednoduše jsou senzační volbou pro libovolnou školní a zájmovou aktivitu.

A víte, co je jejich slabina?

Je jich tolik na výběr! :-)) Někdy je těžké si vybrat tu pravou. Pokud byste s volbou váhali, nezdráhejte se na nás obrátit a s radostí vám s výběrem té nejideálnější poradíme.

Ukázat všechny články

Komentáře

Zatím žádné komentáře


Váš komentář