Zážitky z brněnského veletrhu ProDítě 2024


Milé maminky,

ahoj, jmenuji se Eva a jsem ta, se kterou si píšete na Instagramu a točím pro vás inspirativní videa. Stejně jako loni, jsem se i tento rok společně se svými kolegyněmi vydala na dobrodružství jménem brněnský veletrh ProDítě.

Rozhodla jsem se, že se opět trochu rozpovídám o našich veletržních zážitcích. Musím vám říct, že ve středu od poledne se náš stánek stavěl trochu jako když se staví středověký hrad. Se stejným nadšením a očekáváním, ale bez draků. A když říkám, že to byla fuška, myslím tím, že to byl projekt na úrovni "všechno musí echt lícovat!".

No, a protože milujeme výzvy, rozhodly jsme se pro letošek jako bonus přidat imitaci sprchy. Ani vás nebudu zatěžovat tím, jak to bylo graficky náročné!

Pokud jde o naše vystavované značky, rozrostly jsme se. Kromě našich stálic - b.box a Jellystone Designs - jsme letos přibraly do party veselou kanadskou Melii a australskou CharliChair. Právě pro její prezentaci jsme potřebovaly onu zmíněnou sprchu, protože se jedná o polohovatelnou židličku do sprchy, která má vytrhnout trn z oka jmenovaný bolest zad.

Čtvrtek byl takový náš první skutečný den na veletrhu a zdál se být mírně řečeno "rozbalovací". Ale návštěvnost nám vzala dech. Zároveň jsme měly tu čest pozdravit i několik influencerských hvězd, které se staly našimi vítanými účinkujícími na pódiu našeho stánku. Tyto sympatické návštěvy nám zpříjemňovaly všechny naše výstavní dny. Díky za ně! Byly velmi osvěžujícím zpestřením prodejní rutiny.

Pátek? Pátek byl jako maraton - běhaly jsme, usmívaly se a občas i cítily, jak nám bolestí kouří boty, ale vaše pozitivní energie nám dodávala sílu.

A sobota, ach sobota. Sobota byla jako finální sprint s vysokou návštěvností, ještě větším zájmem a večerním vyklízením, které způsobilo, že jsme se cítily jako koťata po velkém flámu - unavené, ale rozhodně spokojené.

Takže, milé maminky, chci vám všem za celý náš mimmo tým poděkovat od srdce (a od bolavých nohou, haha).

Díky za úžasnou atmosféru, zájem a za to, že jste naslouchaly našim radám a těšily se novinkám v sortimentu s takovým nadšením.

Z Brna si odnášíme plno krásných vzpomínek a teď, když už bolest chodidel opadla, paragony se úspěšně zaúčtovaly (to víte, v tom shonu jsme vytratily pár dokladů) a unavená těla se dobila energií, si musíme nahlas říci, že to byla jízda a vy jste nás na pěkně dlouho namotivovaly!

Posíláme vám hromady velkých pus díků.

Vřelé pozdravy posílá

Eva a celý náš tým, co se nehodlá zastavit!

 

Ukázat všechny články

Komentáře

05. 03. 2024 Nicool_mum

Skvělý článek 👏🏻👏🏻. Já bych do příštího roku zapracovala na těch dracích 😁😁.

05. 03. 2024 www.mimmo.cz

Hahaha, píšeme si do TO DO! :-D

06. 03. 2024 Micinka_j

Smekám, že Vám za ty tři dny neupadly nohy.. Nám stačil jeden den a nožky bolely 🙈Jinak vyladěný stánek do posledního detailu a nejbarevnější. Vzácné setkání s úžasnou Evčou, která za tím vším stojí a její nápady neznají meze...jen tak dál.. ❤️

12. 03. 2024 www.mimmo.cz

Krásný den,
mockrát děkujeme za velmi milý komentář.
Ale nemohu si ubírat zásluhy všech kolegyň. Pochvala rozhodně patří celému týmu mimmo :-) Setkání s Vámi bylo opravdu příjemné a těšíme se, až se zase někdy setkáme!
Srdečně zdraví
Eva


Váš komentář