mimmo přeje poklidné Vánoce 2021!


Bilancujete?

Další rok je téměř u konce. Zbývá posledních pár krátkých dní a dlouhých nocí do nového roku, který bude mít krásné číslo 2022. Teď by měla nastat ta chvíle, kdy se ohlédneme za právě uplynulým rokem, zhodnotíme, co se nám podařilo a co bychom nejraději v tomto roce nechali a nebrali si do roku dalšího.

Je vždy náročné, to předvánoční období. Bývají besídky, dětská představení, kolotoč v práci a vánoční večírky. Letos většina z těchto aktivit, kromě kolotoče v práci, odpadá. To, kvůli čemu jsme se v minulosti tvářili unaveně a kroutili jsme očima, že zase musíme na další koncert, besídku, poslední setkání s přáteli v tomto roce, z našich předvánočních programů zmizelo nebo bylo omezeno na minimum.

Upřímně přiznávám, že se mi po těch hektických časech stýská. Ne, že bych teď neměla co dělat, naopak. Letošní rok byl pro mimmo úspěšný a jsem ráda, že jsme s kolegyněmi Danou a Evou dokázaly udržet vedení obchodu, marketingu a zákaznickou podporu jakoby se ne-covidovalo (nechumelilo). Přes všechny home office, distanční výuku, karantény jsme nezpomalili. Naopak: díky našim novým partnerům jsme vám blíže, díky pravidelným článkům a postům na sociálních sítích máte přehled o tom, co se u nás právě děje a co chystáme do budoucna.

Plány tedy máme, to ano. Teď jde ale o to, co nám přinese ten rok s krásným číslem, co přinese nejen nám, ale i vám. Protože vy, naši zákazníci, jste důležitou, nejdůležitější součástí mimmo!

Proto vám ze srdce přejeme hodně zdraví, lásku, porozumění, ale také ekonomickou stabilitu, teplo v domovech, víru a naději v budoucnost. Ta je v našich dětech, k nim se obracejme pro pohlazení, obejmutí, pro radost ze života.

Šťastné a veselé přeje Olga

Ukázat všechny články

Komentáře

Zatím žádné komentáře


Váš komentář