mimmo už je s vámi 12 let ♡


Tento měsíc je to 12 let, co se na českém trhu objevila značka mimmo a otevřela svůj e-shop na adrese www.mimmo.cz. A jak jinak než s radostí a vděčností za všechny ty roky společného růstu a úspěchů bychom měli tuto významnou událost oslavit? Připojte se k nám a pojďme společně prožít narozeninovou atmosféru.

Značka mimmo si během těchto 12 let vybudovala pevné místo v srdcích mnoha zákazníků, především tedy maminek, které si oblíbily náš široký a spolehlivý sortiment produktů pro děti a rodiče. Ať už hledáte nádobí pro nejmenší ratolesti, hračky, potřeby pro školáky nebo přebalovací tašky, na mimmo.cz najdete všechno pohromadě.

Ptáte se, co by to byly za narozeniny bez nějakého dárku nebo akce? mimmo si pro vás letos připravilo speciální narozeninovou spolupráci s šikovnou maminkou Lenkou, kterou najdete na Instagramu pod profilem @vesele_svacinky. Lenka pro vás již dnes zveřejní slevový kód v hodnotě 15 %, který se bude vztahovat na úplně celou nabídku našeho e-shopu. 

Aby toho nebylo ale málo, čeká vás na profilu @vesele_svacinky ještě jedno překvapení, tak sledujte nejenom naše účty a stories, ale i tento velmi inspirativní kanál.

Plus, máme v rukávu skryté ještě jedno bonusové překvapení, tak nás bedlivě sledujte, ať vám nic neunikne.

A protože mimmo stojí na pevných hodnotách jako je rodina, láska, péče a spolehlivost, můžete si být jisti, že i v dalších letech budeme stát při vás a vašich dětech. S každým rokem se budeme snažit rozšiřovat sortiment, zdokonalovat služby a posilovat vztahy s vámi, našimi drahocennými zákazníky.

Děkujeme za vaši již 12letou přízeň!

Za mimmo vás zdraví

Olga, Dana, Eva, Veronika, Hanka a Bára

Ukázat všechny články

Komentáře

Zatím žádné komentáře


Váš komentář