Jak u nás probíhá testování?


Milé maminky,

určitě jste si na našich sociálních sítích povšimly příspěvků, kde pátráme po testerkách zboží. Ptáte se, proč takové testování pořádáme a jak probíhá? Vaši zvídavost nenecháme dlouho na trní a testování pro mimmo.cz si popíšeme.

1) PROČ?

Protože zpětná vazba rovná se většina úspěchu. Díky důkladnému testování zjistíme, zdali vybraný produkt nemá nějaký ten háček, či naopak, jakými hlavními výsadami překypuje. Tyto zpětné vazby dále využíváme při úpravě produktové karty. Jako například při testování hraček HALFTOYS. Z hodnotícího dotazníku jsme zjistili, že se většině testerkám nezamlouvají profilové produktové fotografie a že by je při nákupu více zaujal jiný druh obrázků. Fotografie jsme vyměnili a hned je míra rozklikávání hraček HALFTOYS vyšší. Zpětnou vazbu ale předáváme i samotným výrobcům, kteří tak mají možnost přímo ovlivňovat produkci zboží. 

A nebudeme vám lhát, zájem o testování je na našich sociálních sítích obrovský a viditelnost našich profilů tak roste, což pro nás znamená vývoj, zvětšení zákaznické báze a tím i v průběhu času vyšší počet objednávek. Děkujeme za to!!

2) JAK?

Jak probíhá testování našeho zboží?

Nejprve se spolu domluvíme na předání produktu. Nahlásíte nám barvu, druh nebo velikost testovaného produktu. Ten vám samozřejmě pošleme zcela zdarma. Neobávejte se, neplatíte ani přepravní náklady.

Poté, co vám testovaný produkt dorazí, tak nás velice potěší natočení unboxingu do stories. Je to pro nás nejen zpráva, že balíček k vám již úspěšně dorazil, ale milujeme to nadšení při otevírání balíčku!! Nenahraditelné emoce...

Je potřeba, aby se produkt opravdu pečlivě vyzkoušel při denním, naprosto běžném používání. Budete si vaše dítě hrát s hračkou ve sněhu? Blikněte ho! Ostatní maminky třeba nenapadne, že mohou hračku takhle využít. Vše je to o inspiraci...

Bude skvělé, když budete život testovaného produktu zaznamenávat na fotografie, které při konci testování vydáte do samostatného příspěvku ve vašem feedu, kde bude několik carouselových fotografií a pod nimi také textové zhodnocení. Průběh je ideální dokládat i průběžnými stories. U těchto výstupů je vždy nutné označovat náš instagramový profil mimmo_cz_sk a případně ještě profil konkrétní značky produktu, který bychom vám včas nahlásili. 

Z vašich fotografií a zpětných vazeb vždy tvoříme článek na blogu, proto nám usnadní práci, když nám výsledné fotografie zašlete na e-mail marketing@mimmo.cz.

Někdy se stane, že vám dáme vyplnit dotazník spokojenosti, ale o tom bychom vás předem vždy informovali.

3) JAK DLOUHO?

Testování samotné je zpravidla otázkou jednoho týdne.

4) KOHO?

Ptáte se, zdali můžeme vybrat i vás, když nemáte na Instagramu deset tisíc followerů? Proč ne? Nebojte se, nevybíráme pouze profily, které prosperují tisíce fanoušky. Výbornou službu při testování zařídí i maminky, které mají na svém Instagramu menší skupinku příznivců. Nicméně nás jistě pochopíte, že dáváme přednost těm účtům, které mají fanouškovskou základnu, jež je blízká naší cílové skupině. To znamená, že vás sledují další maminky s dětmi. Důležité ale je, aby váš profil nebyl soukromý. Tedy, aby byl veřejný a mohli jsme my i naši fanoušci výsledky testování neomezeně sledovat a my mohli vaše výstupy sdílet. 

Zároveň také zohledňujeme věk vaší ratolesti. Abychom hrnečky pro miminka neposílali školákům :-)

5) KOLIK?

Kolik testerů vybíráme pro jedno testování? Většinou je jich deset.

6) JAK ČASTO?

Testování spouštíme vesměs každý měsíc, a to v prvním týdnu.

Tak co říkáte? Láká vás stát se testerkou pro mimmo?

Doufáme, že ano a že se nám příště přihlásíte :-)

Ukázat všechny články

Komentáře

Zatím žádné komentáře


Váš komentář