Méně je někdy více


Ty z vás, které s námi tráví již několikátou sezonu a sledují vývoj našeho e-shopu, si můžete pamatovat úplný začátek a značku Il Tutto, kterou jsme do ČR a na Slovensko dováželi. Luxusní kabelky pro maminky stály na začátku mého podnikání. Už je tomu dávno, značka Il Tutto změnila před časem majitele a zaměření a do našeho portfolia se již nehodila.

Přebalovací tašky a kabelky pro maminky jsme ale chtěli nabízet i dále. Proto jsme před pár lety navázali spolupráci s britskou značkou PacaPod. Unikátní systém 3v1, kdy v každé tašce nebo batohu od této značky najdete dva samostatně použitelné organizéry, jsou stále originální. A našly si mezi vámi mnoho fanoušků.

Zakladatelka Jacqueline vždy dávala důraz na nadčasový design, který nevyjde další sezonu z módy, dobré zpracování a možnost nosit kabelku PacaPod i poté, co dítě odroste plínkám a kočárek již netřeba. Kromě této myšlenky byla Jacqueline, ještě dávno před tím než to přišlo do módy, stále velmi silně orientována na ekologický přístup k životu, k planetě Zemi.

S událostmi, které v minulých měsících zamávaly celým (nejenom obchodním) světem, se Jacqueline rozhodla ještě více ve svém podnikání soustředit na přání zákazníků. Podrobně zkoumala jejich potřeby, očekávání a hodnoty, které se v poslední době změnily. Požadavky na udržitelnost jsou nutností.

SAUNTON PACK HNĚDÁ - PŘEBALOVACÍ TAŠKA

Zatímco zvenku nemusí být vidět na produktech PacaPod nic nového, uvnitř je prostě jiný, lepší.

Posuďte sami:

  • Navrhují tašky, které jsou nadčasová, žádná „fast fashion“.

  • Tašky jsou v nabídce do vyprodání zásob, nic se neničí, nepálí, nevyhazuje.

  • Tam, kde je to realizovatelné, používá dlouhodobě udržitelné materiály.

  • Vyrábí malé množství, aby se zamezilo nadměrné produkci.

  • Produkty PacaPod jsou baleny v kompostovatelných nebo recyklovatelných materiálech.

Výsledkem těchto kroků je sice menší výběr přebalovací tašek PacaPod, ale můžete si být jisti, že si stále udržují svůj standard. Víme, že značka PacaPod není na trhu nejlevnější, ale v cenách těchto kabelek pro maminky se zrcadlí právě všechny tyto hodnoty, o kterých jsme přesvědčeni, že je ocení i naši zákazníci.

SAUNTON PACK ČERNÁ - PŘEBALOVACÍ TAŠKA

Těšíme se na každou novou sezonu s PacaPod, na nové modely tašek na kočárek a batůžků pro rodiče. Na produkty, které provází naše zákazníky denně i několik let.

Nové produkty si můžete prohlédnout zde.

 

 

 

 

Ukázat všechny články

Komentáře

24. 01. 2022 Eva

Skvělá značka, miluju ji!

24. 01. 2022 www.mimmo.cz

Velice děkujeme za milý komentář! Udělal nám radost :-)


Váš komentář