Nová hvězda jídelních stolků


Drahé maminky,

víme, jak náročné může být přesvědčit vaše malé ratolesti, aby se pustily do jídla, a ještě k tomu, aby to bylo bez nepořádku. Co si budeme, stravování našich nejmenších dokáže být často bojem o zachování posledních nervů :-)

Značka Melii přišla s řešením, které usnadní nejen krmení, ale přidá k tomu i zábavný prvek - představujeme vám silikonové dělené talířky s přísavkou!

Tento úžasný talířek nejen že zaujme děti svým roztomilým designem, ale nabízí i praktické vlastnosti, které ocení každá maminka. Je vyroben ze 100% silikonu, což znamená, že je bezpečný pro vaše děti, odolný a snadno se čistí. Navíc je BPA free a vhodný do myčky i mikrovlnné trouby, což usnadňuje přípravu a následný úklid.

Jedním z hlavních benefitů tohoto talířku je jeho přísavka, která zajišťuje, že talířek zůstane pevně přichycen k jídelnímu stolu či podnosu na jídelní židličce. Díky tomu se minimalizuje riziko, že by děti talířek snadno shodily na zem spolu se vším jídlem. Kromě toho je produkt dělený na sekce, což usnadňuje servírování různorodé stravy a pomáhá dětem rozlišovat mezi jednotlivými typy pokrmů.

Představte si, jak vaše malé dítě očima nevěřícně sleduje, jak jeho oběd přistál na talířku ve tvaru buldočka, jednorožce nebo dinosaura. Nejenže to může podnítit jeho zvědavost a chuť k jídlu, ale také může proměnit obyčejné krmení v zábavnou hru. A jak dobře víme, hra je jedním z nejlepších způsobů, jak se děti učí a objevují svět kolem sebe.

Přejeme vám mnoho veselých a klidných svačinek bez nepořádku!

 

SOUTĚŽ

Pojďme si rovnou zasoutěžit o 3x Silikonový talířek od Melii dle vlastního výběru!

Napište nám do komentářů pod tento příspěvek odpověď na soutěžní otázku:

Proč by měla výhra poputovat právě k vám?

Vaše soutěžní komentáře budeme postupně uveřejňovat, proto se nebojte, pokud ten svůj hned po napsání neuvidíte, je to kvůli spamové kontrole.

Soutěž ukončíme v pátek 22. 3. 2024. Výherce budeme kontaktovat zde v komentářích.

Ukázat všechny články

Komentáře

20. 03. 2024 Petra

Protože můj malý syn miluje dinosaury a talířek ve tvaru triceratopse doma ještě nemáme. Malá dcerka má zatím jen 7 měsíců, ale jí by se určitě v budoucnu líbil ten jednorožec.

23. 03. 2024 www.mimmo.cz

Dobrý den, gratulujeme k výhře! Prosím, spojte se s námi na e-mailu marketing@mimmo.z, kde se domluvíme na jejím předání :-)

20. 03. 2024 Věra

Já bych si přála vyhrát talířek pro skoro ročního vnoučka, který momentálně poznává pokrmy na talířku a jeho ručičky jsou hodně hbité a talířek co má přísavky by se nám moc hodil🍀

20. 03. 2024 Jitka

Protože naše holky milujou všechno vaše nádobíčko a Melli byla láska na první pohled.. Krásný design,skvěle promyšlené a doufám, že i ta malinká koza začne baštit něco jiného než mléko.. Až uvidí ten boží talířek.. 🥰

20. 03. 2024 Romana Charvátová

No tak tyhle talířky by se zamlouvali jak mě, tak i synovi. Syn miluje zvířátka a házení nádobím na zem, s přísavkou by se mu to nepodařilo a já bych měla o starost méně 😂

21. 03. 2024 Lucie

Přála bych si talířek pro svojí dceru, se kterou máme od narození problémy s tím, že nerada jí. Nový talířek a zvlášť nějaký pěkný ji vždy donutí a se zvířátkem žádný ještě nemáme. Také máme rádi, když jsou talířky rozdělené, musí být vždy v každé sekci nějaké jídlo 😀 Velkou výhodu take vidím v to, že může talířek do myčky, to by nám i ušetřilo čas.

23. 03. 2024 www.mimmo.cz

Dobrý den, gratulujeme k výhře! Prosím, spojte se s námi na e-mailu marketing@mimmo.z, kde se domluvíme na jejím předání :-)

21. 03. 2024 Barbora

Pretože milujeme značku Melii a ročný synček miluje psíky 😍 všetky tanieriky, príbory… Ma zdedené po starsom bračekovi, a takto by mal konečne niečo vlastné. Silikónové riady pre deti sú najlepšie, ľahko sa umývajú, sú ľahké a celkovo skvele pre detičky. Výhre by sme sa veľmi potešili 🍀

21. 03. 2024 Petra

Pretože menší syn vyrastá s vašou značkou, zbožňuje ju, všetko je tak príjemné,funkčné a veselé a hlavne plus pre mňa, pri používaní suché a dá sa povedať,že aj čisté😄 používame hrnčeky,flašky,termosky, príbor, boxy a určite by sa veľmi potešil aj tanieriku. ☺️

21. 03. 2024 Pavel M.

Dobrý den, dcera bude mít na začátku dubna narozeniny a protože potřebuje mít vše s koňmi a jednorožci, tak určitě nutně potřebuje tento talířek. Občas poslední dobou zlobí s jídlem, ale věřím, že z tohoto talíře by snědla úplně vše, co jí na něj doma připravíme 😂tuto značku neznáme, ale z Mimmo máme jen kvalitní kousky a to bude určitě i případ tohoto talířů.

22. 03. 2024 Denisa T.

Tento krásný talířek od Melii by udělal obrovskou radost naší malé mlsalce, která nechce papat z klasických talířků. Klasické vzory dětských talířků už ji také omrzely, takže takový krásně tvarovaný talířek s dinosaurem by jí zajisté přivodil nejen úsměv na rtech, ale i obrovskou chuť k jídlu jako v Druhohorách 😊🦖

22. 03. 2024 Verča Ř

Mně se na talířcích líbí to, jak jsou dělené. Když dítěti dám na 1 talířek ovoce a vánočku, vždy je vánočka nasáklá. U těchto talířků je výhoda, že nemusím použít další nádobí, abych takovým nehodám zabránila. Talířek Melii by nám udělal radost 😊

23. 03. 2024 www.mimmo.cz

Dobrý den, gratulujeme k výhře! Prosím, spojte se s námi na e-mailu marketing@mimmo.z, kde se domluvíme na jejím předání :-)

22. 03. 2024 Jana Endlicherova

Talířky jsou roztomilé a zajisté vykouzlí nejeden úsměv při stolování. Myslím, že je možné talířky použít také jako hračku při třídění drobnůstek, ale třeba i bobulovin, lentilek. Jejich všestrannost bychom doma přivítali s otevřenou náručí 😊

22. 03. 2024 Klára

Nám by se s dcerou líbil jednorožec, tedka se učí jist sama tak by jsme ho hned vyzkoušely :) 🦄


Váš komentář