Svačinové puzzle pro hravé labužníky


Drahé maminky,

mám pro vás skvělý tip na svačinové boxy, které vaše děti zaručeně nadchnou! Jedná se o puzzle boxy od kanadské značky Melii, které jsou nejen praktické, ale i zábavné.

Tyto boxy se skládají z několika dílků, které do sebe děti mohou skládat jako puzzle. Při svačince si tak mohou hrát a zároveň se stravovat. A když se jim podaří složit box do správného tvaru, určitě si zaslouží velkou pochvalu!

Boxy Melii jsou skvělým způsobem, jak dětem zpestřit stravování a udělat z něj zábavnou aktivitu. Navíc jsou k dostání v krásných pastelových barvách ve dvou barevných provedeních:

  1. Zeleno-limetkovo-modrá kombinace: https://www.mimmo.cz/Svacinove-boxy-termoobaly/Svacinovy-box-Puzzle-850-ml-zeleny-limetkovy-modry
  2. Růžovo-fialovo-šedá varianta: https://www.mimmo.cz/Svacinove-boxy-termoobaly/Svacinovy-box-Puzzle-850-ml-ruzovy-fialovy-sedy

Boxy mají objem 850 ml, takže se do nich v pohodě vejde svačina i pro větší děti. Jsou vyrobeny z kvalitního a nezávadného materiálu, takže se nemusíte bát o zdraví svých ratolestí.

Jsou skvělým pomocníkem pro vytvoření pestré a chutné svačinky. Co třeba do jednotlivých přihrádek dát ovocné či zeleninové kousky různých barev a tvarů? Nebo připravit malé obložené chlebíčky, sýrové a šunkové rolky nebo třeba oblíbené cereálie? Fantazii se meze nekladou a s puzzle boxem bude svačinka vypadat jako malé umělecké dílo.

Pokud chcete svým dětem dopřát zábavné a pestré svačinky, puzzle krabičky Melii jsou jasnou volbou. Uvidíte, že je vaše děti budou milovat a vy oceníte jejich praktičnost

Tyto šikovné nádobky jsou navíc jako stvořené na výlety, pikniky v přírodě, procházky nebo dlouhé cesty autem

Tak neváhejte a pořiďte svým dětem tuto vychytávku, která promění obyčejné svačení v zábavný zážitek!

Ukázat všechny články

Komentáře

Zatím žádné komentáře


Váš komentář