Testovali jste naše antikolikové lahve b.box


Milé čtenářky našeho blogu, 

dnes tu opět máme vyhodnocení testování. Pojďme se podívat, jak vedly kojenecké antikolikové lahve od značky b.box. Maminkám jsme daly na testování dostatečný časový prostor a o to více nás těší, že si po celou dobu testování lahve vedly výborně!

Co se testerkám líbílo?

- krásně se drží, malým dětem držení díky ergonomickému tvaru nedělá problém

- celkově elegantní, minimalistický vzhled, bez "kýčovitých" potisků

- vysoká odolnost proti pádům

- cena zcela přizpůsobena kvalitě

- neobsahuje BPA, BPS, PVC ani ftaláty

- měkká a super tvarovaná savička

- možnost dokoupení postranních držátek

- možnost vybrat ze 3 moderních barev a 2 objemů

 

Co by mohlo být lepší?

- menším druhem savičky hůře protékalo zahuštěné mléko (lze ale vyřešit výměnou savičky za větší)

- nevýhodou by mohla být v případě poškození dostupnost (pokud bude potřeba lahev dokoupit, není k dostání v každé drogerii v každém městě -  u mimmo je ovšem doručení bleskové, většinou do druhého dne je balíček u vás)

 

Kojenecké lahvičky b.box zakoupíte v objemu 180 ml za 379 Kč, ve větší variantě 240 ml za 399 Kč a nyní je můžete pořídit také ve výhodných setech!

Buď společně s držátky, nebo, a to doporučujeme s plyšovým papuchalkem, který je navíc opatřen kousátkem. Cena tohoto krásného setu je 740 Kč.

Jinak na našem blogu najdete článek, kde lahvičky popisujeme více do detailu, tak se nezdráhejte nahlédnout a počíst si. Článek naleznete zde.

Maminkám mnohokrát děkujeme za otestování a následně za fotografie, které si prohlédněte níže a taktéž za kreativní stories a reels, která jsme hrdě sdíleli na našich sociálních sítích.

Ukázat všechny články

Komentáře

Zatím žádné komentáře


Váš komentář