Testovali jste svačinový box


"Jak se jmenuješ?", "Kde bydlíš?", "Budeš se mnou sedět v lavici?".

Tohle jsou nejčastější otázky, které se nesou třídou v první školní den. A naším společným cílem je, aby se k nim v průběhu školního roku přidal i dotaz: "Co skvělýho máš zase dneska ke sváče?".

Školní svačiny jsou totiž nesmírně důležité, především i prvňáčků, kteří se musí adaptovat do úplně nového, zcela neznámého prostředí. Ve školce měly děti vše nachystané, byly po celý svůj čas po pečlivým dozorem a vlastně si nemusely dělat žádné zbytečné starosti (až na to, s čím si budou ten den hrát). Děti se tak dostávají do nového světa, kdy jim hlava jede na plné obrátky a snaží se vžit do prostředí, kde se ze hry pomalu, ale jistě, stává příprava na skutečný svět. Děti přijímají první opravdové zodpovědnosti. Musí plnit úkoly, cestovat ze školy do školy a samostatně se stravovat v průběhu přestávek.

Jak jim takovou svačinu zpříjemnit? Udělejte ji co nejatraktivnější! Chutnou, a přesto zdravou, veselou a motivující, hravou a vydatnou. Děti se na ni budou nejen těšit, ale zároveň jim dodá energii, kterou během výuky vypotřebovávají. Velkým pomocníkem, jak takové svačiny vytvářet, je náš svačinový box od australské značky b.box, kterou čerstvě otestovala naše úžasná skupina testerek


A jak jejich zkoušení boxíku dopadlo? 

Koukněte na ty úžasné výtvory! Maminky testovaly svačinový box nejen jako přípravu do školy, ale také na výletech a piknicích. 

4

Maminka z Instagramového účtu sympatakovy_holky_využila boxík dokonce pro své občerstvení do práce.

 

Všem testerkám srdečně děkujeme, že si daly s ozkoušením krabičky takovou píli! Kreativitou se nešetřilo a to nás nesmírně potěšilo. 

 

A teď, na závěr, si dovolíme pro představu připnout trojici vybraných recenzí!

 

Ukázat všechny články

Komentáře

Zatím žádné komentáře


Váš komentář