Milí zákazníci, chtěli bychom vás informovat, že náš sklad bude ve státní svátek 8.5.2024 uzavřen. Objednávky vytvořené anebo s připsanou platbou  7.5. po 12:00 budou zabaleny a vyexpedovány ve čtvrtek 9.5.2024.
Děkujeme za pochopení. Tým mimmo

Novinka pro rodiče: Opakovaně použitelná kapsička na příkrmy od b.box


Příprava a podávání domácích příkrmů je významnou součástí výživy dětí. Každá maminka očekává moment, kdy bude moci přejít na příkrmy. Zjišťuje od jiných maminek, jaké jsou nejlepší praktiky na skladování příkrmů, jaké recepty jsou nejvíce osvědčené a kdy jaké miminko s příkrmy začalo.

Vitalitu příkrmů ovšem může znehodnotit nesprávné balení, které dokáže zapříčit únik jídla nebo jeho zkažení a zmařit tak drahocenné úsilí rodičů. Australská značka b.box přichází s řešením tohoto problému – opakovaně použitelnou plnitelnou kapsičkou na jídlo, především tedy na příkrmy. Jinak je vytvořena pro téměř všechny kašovité příkrmy, zeleninové či ovocné pyré, jogurt, pudink a mnoho dalších dobrot.

Ergonomický design je přizpůsobený malým dětským rukám, které mohou kapsičku pohodlně držet a sát z ní, tento postup 100% naplňuje heslo značky b.box "já sám". Pro ty nejmenší, kteří teprve začínají s pevnou stravou, je možné použít lžičku a bez nepořádku nakrmit dítě přímo z kapsičky. To je prostě geniální a my obdivujeme designéry z b.box za jejich všudypřítomnou praktičnost.

Velkým plusem je také široký otvor pro plnění, který minimalizuje nepořádek při přípravě jídla. Také přiložený uzávěr je žádaným pomocníkem. Neztratí se, pohodlně se otáčí, takže nepřekáží při krmení a zároveň udržuje obsah kapsičky čistý. Uzávěr navíc těsní, takže v taškách či kočárcích nehrozí žádný nepořádek, což je katastrofický scénář, kterému se chce vyvarovat každá maminka. Už tak je toho na uklízení až až, že? :-)

Kapsička je vhodná pro první příkrmy od 4 měsíců. Snadno se rozloží pro důkladné umytí a je vhodná do mikrovlnné trouby, ale pozor, pouze s otevřeným víčkem a do myčky nádobí, druhé pozor - pouze do horní koše, kde nejsou trysky tak agresivní, aby se kapsička jakkoli nepoškodila a vydržela vám v TOP stavu co nejdéle. Lze ji dokonce sterilizovat.

V kombinaci s krabičkami na příkrmy, které máme také v nabídce, bude příprava domácího jídla ještě snazší a efektivnější. Připravené jídlo lze jednoduše ohřát, naplnit do kapsičky, zavřít víčko a vše je připraveno k podávání. Prostě pecka! Abychom vám nákup této dvojice zpříjemnili, můžete si ji koupit rovnou ve výhodném cenovém setu. Tyto sety naleznete na našem e-shopu zde.

Samotné kapsičky na příkrmy máme v nabídce ve 4 tlumených odstínech růžové, modré, zelené a fialové

 

 

Ukázat všechny články

Komentáře

Zatím žádné komentáře


Váš komentář